Бойко Борисов: Взел съм важни решения, които ще станат ясни до 2-3 дни (ВИДЕО)

„Христо Иванов да си види гузната физиономия в огледалото – тя казва всичко“, препоръча Борисов.

„Подготвил съм интересни решения, които ще станат ясни до 2-3 дни и ще успокоят гражданите. Това са тежки решения.“ каза премиерът Бойко Борисов. Борисов инспектира първите 15 км от АМ „Европа“. Заедно с него е и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков.

„Аз на един мой министър бивш само като му видях гузната физиономия – той знае какво прави. Двуличието ще излезе със страшна сила, всичко рано или късно излиза наяве. Такова оправдаване, такова бягане… Той само да се погледне в огледалото- да си погледне гузната физиономия, тя показва всичко и оправданията са ненужни.“, коментира Борисов видеото с Христо Иванов. Премиерът му е изпратил видеото, за да види реакцията си, когато се споменава името на Маджо.

„Трябва да вземем много важни и много тежки решения за България. Зелената сделка чука на вратата, новите проекти, които трябва да се направят, за да ползваме догодина евросредствата. Така че това много много ги нервира – труда на българите, на всички нас. Какво е сега, какво беше.“

„Около максимум месец е необходим да се довършат строителните работи от нашите герои на социалистическия труд, нашите строители на съвременна България. Асфалтът е положен. Това е чисто новото трасе“, обясни Борисов.

„Усилията си заслужават“, каза още Борисов.

- реклама -