Добрич Варна Борисов ГЕРБ Пловдив София избори
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов: В програмата на ГЕРБ няма лъжи и популизъм

„Всичко в нашата програма е възможно да бъде изпълнено, тук няма популизъм, няма лъжи“.

С тези думи се обърна лидера на ГЕРБ във Фейсбук към симпатизантите на партията. Като уточнява, че през последните дни той и колегите му са работили върху нея, бившия премиер подчертава, че вече са успели да обобщят най- важните приоритети в секторните политики.

„Те се обединяват в една обща цел – да надградим направеното от нас, да доусъвършенстваме политиките си за развиваща се България, да отговорим на новите очаквания на хората, като същевременно нашите идеи да бъдат напълно реалистични“, пише още Борисов.

Той иска избирателите сами да предложат да завършат програмата на ГЕРБ

„За нас обаче е много важна обратната връзка с всички Вас. Ето защо днес публикувахме работен вариант на програмата и ще Ви бъда благодарен, ако отделите от времето си и прочетете поне секторите, които лично Вас Ви интересуват. Моля, изпращайте Вашите коментари, забележки, предложения или препоръки на този имейл адрес: programa@gerb.bg


Партийният лидер обещава, че в следващите дни в ГЕРБ ще прочетат всичко, което симпатизантите им са предложили.

„Така, заедно с Вас, ще изградим програма за развитието на България, която трябва и можем да реализираме. Вашият глас е важен за нас, важен е за България“, завършва Борисов.

- реклама -