Бойко Борисов в Габрово: Държавата е в спирала от дългове (Видео)

Бойко Борисов се срещна с граждани и симпатизанти в етнографски музей на открито „Етър“ в Габровско.

„Държавата е в спирала от дългове.

Инфлацията вече минава 20%, каза лидерът на ГЕРБ в Габрово.“

Румънското министерство на транспорта няма информация за взаимно споразумение между представители на румънското и българското Министерство на транспорта.

Също така Националната железопътна компания SFR-SA не разполага с информация за източниците на финансиране на такива инвестиции, нито за очаквания срок за започване на същинска работа, разкри Борисов.

Томислав Дончев допълни, че чува само фантазии за мостове и линии, като един голям инфраструктурен проект се прави за 10 години, а не са обещаните.

Не могат да платят пенсиите и заплатите, за инфраструктурни проекти не може да се говори. Кой ще повярва на Асен Василев, че е оставил излишък, заяви лидерът на ГЕРБ.

Това, което „промяната“ наричаше социална политика ще доведе до кризите от 90-те. Следващото правителство.- майка му жална.

Близо 7-8 милиарда лв. е дългът, други 9 млрд. лв. изчезнаха, когато се напънем да ги върнем, може да продължим да развиваме. Това ни причиниха Кирил Петков и Асен Василев. Да обещаваш е хубаво нещо – див популизъм!

„Промяната“ давала пари за пенсии, но нали трябва да ви ги изкараме тези средства.

Бойко Борисов бе категоричен, че в момента хората, ако имат инстинкт и усет, трябва да разберат, че им се е случило нещо много лошо и да поискат от политиците стабилна програма.

 

- реклама -