Бойко Борисов: Цяла Европа отваря, а българите гинат, заради експериментите на Радев и Кацаров (ВИДЕО)

„У нас ежедневно има над 100 починали от COVID-19. В същото време Европа отвори. Защо? Защото Радев и Кацаров експериментират. Българите гинем, защото Румен Радев и Кацаров тестват нов модел. Сега когато целият свят излезе от кризата на COVID-19, българите умират. Не искат изобщо да говорят за това, защото хората били уморени. Илюзия бе създадена в обществото, че Румен Радев и неговите хора могат да управляват“, това заяви Бойко Борисов на среща с жените от ГЕРБ в Пловдив.

„Дойдох по „Тракия“. Едно време беше гордост, сега е превърната в опасно съоръжение. Месеци наред няма сменена една мантинела, изключително опасно, подчерта лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Служебният кабинет излъга пенсионерите – „Татко каза, че ще ми купи колело, ама друг път!“. Обещаха пари на хората, които не могат да гарантират. През януари няма да има пари за пенсии, ако българите продължават да вярват на диктатора Румен Радев. Контрабандата в страната в момента е достигнала чудовищни нива. Парите за пенсии се пренасочиха село Труд по „пътя на Копринката“ – контрабандата минава необезпокоявано през Варненската, Софийската и Пловдивската митница, а после всичко отива към село Труд. Елементарните назначения под опеката на Румен Радев също минават по „пътя на Копринката“ в пликове“, обясни Борисов.

„12 години имахме най-ниските като цена ток и газ. Когато със стотинки дръпнеше цената на горивата имаше протести и обширни репортажи за скока на цените. За 5 месеца от 70 лв. токът стана 400 лв. Мога да се обзаложа с Радев, че с тези „мерки” за Нова година токът ще стане 500 лв.”, допълни Борисов.

„Зарaди позициите на Румен Радев България вече е в дълбока изолация. Няма път, няма посока, няма стабилност, няма отговорни хора. Корабът “Вера Су” потъва така, както потъна илюзията, че хората на Румен Радев могат да управляват държавата! Безхаберие! Радвам се, че дори Корнелия Нинова вече вижда пробойните в дейността на служебния кабинет“, категоричен е Бойко Борисов. 

„20 дни безхаберие“ така Бойко Борисов определи случващото се със заседналия кораб край Камен бряг. „Какво се е променило? Вече не ни е мило Черно море? Туристическите агенти не го виждат? Мълчание. Нещо повече, Радев казва, че много адекватни мерки били приели“, каза още той.

„Няма друга партия освен ГЕРБ, която да може да извади България от кризата. Това е и мотото ни за предстоящата кампания. Направихме много за страната в последните години. Ние сме по-силни от хаоса“, обяви Борисов.

 

- реклама -