Бойко Борисов: Обща кандидатура на демократичната общност е най-добре срещу диктатурата на Радев – ВИДЕО

Служебното правителство на Румен Радев се провали в най-важните сектори, затова хората протестират. Президентът постигна целта си, обществото е разделено и в страната цари хаос.Като резултат нямаме работещо правителство, а държавата похарчи близо половин милиард за избори тази година -135 милиона ще струват поредните избори през ноември“, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Бойко Борисов обясни, че кандидатурата на ГЕРБ за президент е ясна и най-добре би било да има обща демократична кандидатура срещу диктатурата на Румен Радев. „Никога не ми е бил интересен президентския пост, защото искам работата ми да има резултати, видими за хората. Въпреки че знам, че съдията на мача е купен и машинният вот се манипулира, ние ще се борим за победа на терена! Имаме силен отбор и това ги вбесява“, категоричен беше Бойко Борисов.

На въпрос дали е готов отново да бъде премиер, Бойко Борисов отвърна „по-подготвен няма“.

„Такова шоу, като в сегашния парламент, зрителите не са гледали и в предаването на Слави Трифонов. Гласуваха бюджет само за няколко месеца, а защо не гласуваха за цялата година. Защо е този популизъм? Не знам защо толкова повърхностно се гледа на това, което се случва в държавата. Видяхте в парламента много здрава коалиция, а питам „Защо не направихте правителство?“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов посети Перперикон.

- реклама -