Бойко Борисов разкри огромни манипулации на предстоящите избори (Видео)

Бойко Борисов изнесе данни за огромни манипулации на изборите, които предстоят.

Има 228 други машини извън тези за гласуване, стана ясно от извънредния изнесен брифинг на партия ГЕРБ, даден пред складове в София.

„Висши служители на МВР, възмутени от Бойко Рашков, ни предупредиха, че 228 машини по 1000 гласа правят 228 000 гласа, което си е една партия“, алармира бившият премиер.

„С тези машини могат да правят каквото си искат. Тези машини нямат работа в този склад. Само да не излязат с номера, че са за резервни части или са за Грузия. ЦИК е сезирала ДАНС, но ДАНС не е предприела нищо. Машините са вкарани в България, а Рашков ги кара тук“, обясни лидерът на ГЕРБ като посочи складовете зад него.

„ЦИК сами казват, че тези машини не са част от договора по доставка на допълнителните машини“, коментира още Бойко Борисов.

„Пазят се, защото всичко честно и почтено се изчегъртва в момента. Всичко това се прави в полза на Румен Радев. Ами ние не знаем машините в чужбина. Да не са подменени. Извън белите машини, които са за изборите в този склад, са докарани още 228 черни, които не са сертифицирани. Иначе са същите машини, същият тип, същият софтуер, същите куфари“, обяви Борисов.

„Обръщаме се единствено към народа. Неслучайно не искаха да броим контролните разписки. Партиите на Румен Радев бяха против контролните талони да се броят. Те като си знаят, че имат 228 машини начукани или ще си ги начукат, като решат, затова партията на Слави се врътна за броенето на разписките“, каза още бившият премиер.

Председателят на ГЕРБ алармира, че в момента, в който са пуснали прессъобщението до медиите, са пристигнали екипи на полицията и на DHL, които са започнали да вадят някакви кашони. Той призова журналистите да влязат в склада и да попитат дали наистина има 228 допълнителни машини.

„Какво стана? Хванахме ги. Искаме да ви помолил да влезете вътре и да проверите. Макар че направиха опити да изнасят, ние твърдим, че в склада, в който трябва да се съхраняват и да се охраняват машините, има 228 машини повече“, категоричен е Борисов.

Преди дни Борисов алармира, че софтуерът за машинното гласуване се пипа. Тогава той разкри, че от партията са хванали манипулацията, чрез която гласове от ГЕРБ да отиват автоматично за „Има такъв народ“, а друг определен брой гласове от БСП да отиват за „Изправи се! Ние идваме“.

 

- реклама -