ГЕРБ СДС листи евроизбори кандидати Председателски съвет партии листа

Борисов посъветва кметовете на ГЕРБ: „Почистете си къщичките по места“-ОБОБЩЕНИЕ (СНИМКИ, ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов отправи остри критики към съпартийците си по места, че не дават открито отпор на фалшивите новини на опозицията. Днес в НДК се състоя Национална предизборна среща на ГЕРБ.

„Никога не е имало толкова арести и борба с корупцията, а се говори, че има. Най-корумпираните хора говорят за корупция в момента. Но аз съм убеден, че някъде може и да има. Ако вие не си вземете мерки и не си почистите къщичките, рано или късно това ще избие – дали в суджук или друго… Хората искат справедливост“. Това каза премиерът Бойко Борисов в речта си на Национална предизборна среща на партията.

Борисов към кметове и съветници:Прочистете си къщичката, съпротивлявайте се

Публикувахте от Flashnews.bg в Неделя, 20 януари 2019 г.

„Хората ще ни дадат отново толкова голямо доверие ако разберат, че сме си взели поуката от някои слабости. Вие помежду си се наблюдавайте –  Колега така не може!“

„Преди нас не бяха правили нищо, затова на нас беше лесно да направим даже повече, отколкото може да направи една партия“, заяви Борисов.

БСП с толкова провалени политици ни доближават и ако не ви светне червената лампа, аз ще ви светна синя. Това заяви премиерът Бойко Борисов

За първата дама

Лидерът на партията продължи да дава и други примери, при които на ГЕРБ им липсвала съпротивителната сила.

„Или първата дама излиза, нахейтва ви и трябва да излиза Тома Биков, дежурен, веднага да отговаря също“, продължи с укорите Борисов. „Те се борят за власт, ние искаме да подобрим живота на хората“, сравни целите на ГЕРБ и опозицията премиерът. „Те ви избиват зъбите с някаква жълта новина и вие се сгушвате и не отговаряте!“, скара се Борисов на съпартийците си, че не могат да отбиват ударите на опозицията. 

„Никога икономиката на САЩ не е била в по-добро състояние от сега. В същото време никога не е била в такова бюджетно затруднение. Германия се къпе в пари, но и тя е в тежки сътресения. Франция, Италия, Белгия … Значи нещо има, което трябва да променим. Не трябва да седнем на мисълта – да имаме здрави структури. Трябва да продължим да работим“, призова Борисов.

Борисов изтъкна и високата оценка на Брюксел за българското председателство. За Македония Борисов заяви следното: „Избрахте Северна Македония – ми умряхме от студ, бе. Не можахте ли нещо по-топло да изберете“.

За Брекзит той каза, че не е оптимист. „До 29 март трябва да сме готови за всичко, включително и за визов режим“, коментира той.

Неговият заместник Цветан Цветанов направи изявление с пламенна риторика към всеки един от залата като изброи и заслугите на много действащи кметове, политици и общественици от ГЕРБ.

„ГЕРБ е най-добрата организационна структура като партиен живот в България. Най-добрата платформа за решаване на проблемите в регионите“, заяви Цветанов.

- реклама -