Бойко Борисов, ГЕРБ-СДС, управляващите, грешки, година
снимка: Официална страница във Фейсбук/ Boyko Borissov

Бойко Борисов: Правото да си независим върви заедно със задължението да си отговорен

„113 години след обявяването на независимостта на България е добре да не забравяме, че правото да си свободен и независим върви заедно със задължението да си отговорен.“ Това написа по повод днешния празник председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в страницата си във Фейсбук.

Той е категоричен, че държавата в момента е в хаос, а единственият начин за преодоляването му е подхождането с отговорност. Борисов отново призова политическите лидери у нас да загърбят егото, за да са достойни наследници на предците ни, постигнали независимостта.

Ето какво още написа Бойко Борисов в празничния ден:

„113 години след обявяването на независимостта на България е добре да не забравяме, че правото да си свободен и независим върви заедно със задължението да си отговорен. Политическата криза, в която ни вкара избрания за обединител, се преодолява именно с отговорност. И днес, когато си спомняме за великото дело на едни силни държавници, призовавам лидерите на политическите партии да се опитат да загърбят егото си и да се поставят на висотата на онези, които почитаме. Защото България има нужда не само от независимост, а от стабилност и растеж. Вярвам, че можем да го постигнем с разум и диалог. Всичко друго води до задълбочаване на хаоса. А хаосът е в полза само на олигархията и един човек, който реши, че юмуркът му е по – силен от разума!“

- реклама -