105 години от раждането на баба Ванга. Какво предрече пророчицата и какво се сбъдна?

На 3 октомври пророчицата баба Ванга навършва 105 години от рождението си.

По този повод фондация „Ванга“ кани на тази дата всички, които пожелаят и имат възможност да почетат рожденния й ден в храмовия парк „Рупите“.

Тържествената литургия ще бъде отлужена в храма „Света Петка Българска“, построен по инициатива и с дарения от Ванга, каза Иванов. След черковната служба честването ще продължи пред паметника на пророчицата, който се откри преди 5 години на 3 октомври по случай 100-годишнината й. Паметникът е дело на проф. Емил Попов и е дар от него.

Пророчествата на Ванга са актуални и днес

Пророчествата на Ванга и днес са актуални-за победата на американският президент Барак Обама, за това, че той ще е последния президент на САЩ, за падането на Дамаск и още много..

Ето и някой от пророчествата, които се публикуват по света.

1475354880-clipboard01Pravda.ru: Ванга предрече: от Русия ще дойде мъж, който ще спаси света

Руското издание Pravda.ru разказва за пророчествата на нашата баба Ванга. Те са предадени на изданието от българина Димитър Гачев. Той твърди, че когато ливански журналист я попитал, кога ще има мир, тя му отговорила: Когато падне Дамаск. Или както било казано в библията: Денят ще дойде, когато в Дамаск камък върху къмък не остане.

“Но Сирия още не е паднала”, добавила Ванга.

После пророчицата заявила: “Русия никога няма да отстъпи от България. Турция, Гърция не са ни интересни. На нас ни трябва само Русия и именно от нея скоро ще дойде мъж, който ще спаси всички нас. Всички ще спаси – Русия е държава-майка”.

JAPAN EARTHQUAKE TSUNAMI

Баба Ванга предрече и трагедията в японския  АЕЦ „Фукушима-1“.

Какво казва тя за нея през далечната 1991 година:  „В на първото десетилетие на века в Северното полукълбо ще падне радиация  и от нея ще се заразят  всички животни и растителност, на змейският /драконовият/ остров“.

Това  злокобно пророчество е записано  от  професор д-р Величко Добриянов от Софийския институт по сугестология към Българската академия на науките. В продължение на няколко години той непрекъснато записва всички разговори с Ванга и изучава точността на нейните  предсказания.

 За избора на Барак Обама за президента на САЩ

Проф. Добрияннов пише, че пророчицата е предсказала още „ще дойде черния президент“ и той ще е „последният президент“. 

Ванга предсказала и Брекзит

Ванга е предсказала и Брекзит. Това твърди таблоидът The Sun.

Статията в медията носи гръмкото заглавие “ Ъъъ шегувате се, нали? Сляпата пророчица, която предсказа 11 септември, е предсказала и Брекзит… и ще последва война в Европа?“.

 

- реклама -