Бойко Борисов няма да се яви на изслушването в Народното събрание

Един ден аз ще се върна! Когато ще спра да коцукам. Ще си почина, когато се мобилизирам и когато се види какво могат другите – като какъв, това няма никакво значение.

Това заяви Бойко Борисов на срещата с депутати и кандидат-министри в болницата, където вчера бе опериран.

„Ето сега вие сте депутати и кандидати за министри, но ме слушате. Не, защото съм по-силен физически, за защото съм доказал мъдростта си през тези години. С Любен Дилов-син веднъж на 1-2 месеца сядаме да водим интелектуален разговор. И той ми казва: „Другите ако знаят колко си умен и ако са наясно само с това колко знаеш …Те не са в час просто“. И за „Винету“ говорят, че съм чел една книга, но те са два тома. Те дори и това не знаят. Както децата сега обичат Спайдърмен, ние харесвахме тези книги“, обясни премиерът в оставка.

От думите на Борисов стана ясно, че няма да отиде на изслушването в Народното събрание.

„За тези, които се интересуват от здравето ми – сигурно утре ще ме изпишат. За съжаление пет операции са много – да чистят, да изтеглят водата…Болезнено е. На тези които казват, че ме е страх да отида в парламента – още по времето на Станишев му казвах: „Спри ги тия Мая и Корнелия, излез ти.“ Те са просто истерични жени, злобни жени и сега всичките се събраха – и Таня Дончева, Капон, и Мая и Корнелия и един двама мъже като тях истерични. Присъствието ми няма да допринесе нищо за държавата, иначе да отида. Но, те искат да викат и да направят патаклама в парламента. Те не искат да четат, а да говорят по Плана. Така, че ще ме извините…“, каза още Бойко Борисов.

Той обясни, че дълги години се е опитвал да не бъде агресивен и поради тази причина е започнал да се занимава със спорт. И припомни, че големите спортсмени винаги поздравяват победителя и се поклоняват на съперника си.

- реклама -