Бойко Борисов: Не бива да се плашим от безпрецедентната полицейщина и инсинуациите на Радев и Рашков! (Видео)

„Не бива да се плашим от безпрецедентната полицейщина и инсинуациите на Радев и Рашков. Никога не сме купували гласове. Истинският виновник за всичко се казва Румен Радев – и за пандемията, и за инфлацията, и за измамите със зелените сертификати, и за полицейщината. Ние вчера ги хванахме с машините и все още нямаме отговор. Съгласно Закона и въведеното машинно гласуване, има малко над 12 хиляди сертифицирани машини за гласуване, които са отделени в специален склад. Изведнъж в този склад се появяват някакви нови, несертифицирани 228 машини. Какво търсят при одобрените 12 хиляди машини, другите 228 машини? Правдоподобен отговор все още няма“, това заяви Бойко Борисов.
„Твърдят, че машините са за части и за избори в други държави… Кой нормален човек ще купи 228 машини за резервни части?!? Ще си купи резервни части. А ако тези 228 машини ще бъдат използвани в чужбина, какво правят при нашите машини? Единственият, който има достъп до тези машини, е Бойко Рашков. На него и хората му им нямаме никакво доверие, че ще охраняват честно машините. Другите партии мълчат, защото гласовете, които ще си разпределят от тези 228 машини, ще ги вземат от ГЕРБ. Целта на тези машинации е, да бъдат подпомогнати тези, които ще загубят изборите или няма да влязат. Настояваме да бъдат преброени контролните талони при гласуването с машините“, категоричен е Борисов.
„Вярно ли е, че Бойко Рашков е бил на лов в Ракитово с турския бизнесмен Фуат Гювен – най-големият собственик на безмитни магазини на времето? От какво са 19-те имоти на Бойко Рашков“, попита Бойко Борисов и обяви, че във вторник ще заведа дело срещу Бойко Рашков за набеждаване, че е собственик на банка, обяви още той.

 

- реклама -