Бойко Борисов: Хората не искат да изчегъртат ГЕРБ, а да управляваме (Видео)

Бойко Борисов на посещение в Добрич.

Сутринта гледах дебата и очаквах, както ние подходихме – най-сериозните хора изпратихме, за да може да стане дебат, да стане спор, да може медиите да изведат изводи.

Това заяви на предизборна среща в Добрич лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Нашите се представиха добре. Очаквах да прочета анализ, да покажат на хората кой отбор е по-добър, какви са темите.

Моята сестра не избяга, тя е доктор.

Малка, голяма заплата – тя остана и е излекувала много бебета, с доц. Мангъров работят, преди бяхме врагове, сега ми е приятел“, коментира Борисов по повод жалбите на Лена Бориславова, че сестра й е избягала от България заради ниското заплащане.

Татко Петко заплашва журналисти да бие и другите не казват нищо, защото медията не е от техния кръг. Ако беше обратното, щеше да има вой до небето“, каза още Борисов.

„Сълзливият Киро говори, че за всяка българска трапеза ще осигури мекички, кифли, хляб.

След него и Корнелия.

И хората слушат, че са по-добре, а като идат в магазина, виждат, че са по-зле.

Толкова перфектно всичко си планират, за да излъжат. Малко били, 360 дни.

Киро, Асен, Бойко Рашков управляват през целите тези 2 години, Асен Василев 3 пъти е финансов министър и все не му стига времето.

Излизат и казват: инфлацията е привнесена. Не, чудовищната война в Украйна за България е най-добре – изнасяме ток, оръжие.

Радев хубаво му отговори днес на Костов. В Разград минах,  плакатите – на Агнешките главички. Това е Промяната в Разград, кръгът „Агнешки главички“. Вижте какво са сторили тези хора – разпродавали и разграбвали предприятия на безценица.

Прокопиевите хора. Това ли е Промяната?“, попита той.

„Тези хора очакват след 2-ри, било каквото било, кой видял – видял… И искат да правим нещо. И вие не им помагате“, добави Борисов.

„Аз съм 100% да помагаме на Украйна, но не на контрабандата на зърно.

Асен Василев с неговите фирми направиха огромни разлики, продаваха на 800 лв., сега е на 400 лв.

Затвориха границите и пускаха само своите фирми. Която си донесе рушвета, нейният кораб тръгва. Но няма разследване. Защо?“, попита лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов бе категоричен, че хората не искат да изчегъртат ГЕРБ, а да върнат партията в управлението.

Заедно с лидера на ГЕРБ бяха Росен Желязков, Деница Сачева, Десислава Танева, Красен Кралев, Даниел Митов, Констнтин Ангелов и лидера на СДС Румен Христов. Те взеха думата преди Бойко Борисов, като така се получи своеобразна промяна в предварителния сценарий. 

„Страната ни е парализирана от две години.

Обещаваха ни магистрали, светло бъдеще и растеж, но имаме високи цени, инфлация, спрени проекти за пътища, ликвидна криза в земеделието, мигрантска вълна“, посочи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич Деница Сачева.

По думите ѝ скоро разходите трябва да бъдат финансирани или с данъци, или със заеми, подчерта бившият социален министър.

„Обещаха ни България на благополучието, но получихме България на двойното гражданство, на двойните стандарти, двойния морал. Единствено нашият силен лидер може да изведе страната ни от кризата“, каза още Сачева.

„Днес земеделските производители блокираха четирите гранични пункта с Румъния.

Те основателно се тревожат от вноса на евтино украинско зърно.

Стигнахме до тук, защото миналата година по това време настана една паника по отношение на зърното от Украйна, а нашите умници забраниха да се изнася зърно.

Към настоящия момент страната ни има на склад над един млн. тона нереализирано зърно, а новата реколта идва. Те трябва да си отидат, защото не заслужават да управляват България, защото не могат. Нямам съмнение, че ние ще сме първа политическа сила на изборите“, коментира лидерът на СДС и водач на листата на ГЕРБ-СДС Румен Христов в 23 МИР София.

„Парите за пътната инфраструктура изчезнаха, постигнатото в железопътната структура се забави, средствата за мостове и тунели търсят своите източници, а ние се намираме на кръстопът, в който говорим за дефицит, дълг, увеличаване на данъците. На следващ кабинет ще му е изключително трудно“, предупреди Росен Желязков.

 

- реклама -