сезира

Бойко Борисов към червените фенове: ЦСКА ще е там, където му е мястото

„ЦСКА ще е там, където му е мястото“ – обърна се към червените фенове Бойко Борисов. Премиерът написа това на страницата на „Футболен Клуб ЦСКА” във Фейсбук, след като по-рано днес привърженици на армейците изпратиха отворено писмо до него, спортния министър, главния прокурор, президента на БФС и медиите.

В него феновете искат от Борисов и ръководните фактори в родния футбол да изпълнят обещанието си, че от следващия сезон ЦСКА ще се върне в елита на родния футбол.

„В един момент се появи светлина в тунела след като бе оповестено, че новото дружество ФК ЦСКА-София ще получи място в реформираната елитна дивизия. Мина време, но към днешна дата няма нищо официално. Ето защо мнозина в червената общност започват да се питат дали не става дума за заблуждаваща маневра, какъвто опит вече имаме.“ – се казва в писмото на червените.

червените фенове

Освен това те посочват, че единствения оздравител от който се нуждае ЦСКА е Гриша Ганчев.

Ето какво написа премиерът Борисов в отговор на писмото:

„Посланието Ви стигна до мен, затова бих искал да Ви информирам. И днес съм разговарял с хората, които считам, че все още проявяват здрав разум. Смятам, че до сряда-четвъртък тази сага трябва да приключи. Аз ще изпълня ангажиментите, които съм поел и ЦСКА да е там, където му е мястото. Призовавам всички, които обичат ЦСКА, да положат усилия това да се случи, а не ежедневно да влизат в разпри.”

- реклама -