Бойко Борисов: 2020г. възстановяваме програмата за саниране, търсим нов модел (ВИДЕО)

„Явно трябва да се спре нещо, за да видите колко е добре. Всички училища и детски градини са санирани. Стадионът им е факт, така че това сме го направили. От догодина се възстановява програмата за саниране, сега търсят модел“, заяви премиерът Бойко Борисов в Пазарджик.

„Събираме пари от данъците на всички, а ремонтираме апартаментите и блоковете на малцина. Имаме подобни планове да продължим, но по друг начин“, заяви вицепремиерът Томислав Дончев относно санирането.

Борисов участва в откриването на разширението на завод за компоненти за автомобилната индустрия в Пазарджик.

„Дълги години се говореше за ниска квалификация, а сега не само заводите не си отиват, а все нови и нови откриваме. Така че благодаря на работниците, защото с техния труд много неща се направиха за Пазарджик. В момента машиностроенето прави от 25 до 30% от вътрешния брутен продукт“, каза премиерът Бойко Борисов.

„Работниците започват с 1100 лева заплата и ваучери за храна, но да ги вдигате още“, препоръча Борисов.
„Качествена продукция. Хората произвеждат тук и то за БМВ, „Мерцедес“. Важното е тези хора да го виждат. По време на управление на опозицията помните как се приватизираха заводите, нали?“, отговори Борисов на журналистически въпрос.
- реклама -