Моника Белучи

Богиня на красотата: 10 фотографии на младата Моника Белучи, в която няма как да не се влюбите

Казват, че с годините някои жени стават все по-красиви. Тази максима със сигурност важи за италианската актриса Моника Белучи. Времето я превърна в абсолютен еталон за женственост и сексапил, макар, че тя изобщо не се вписва в холивудския калъп. И може би именно това й донесе славата на пищна италианска красавица, след която въздишат мъжете.

Скоро Моника навърши 56 години, но това изобщо не пречи да се намира в разцвета на своята привлекателност. При това тя никога не е ходила на фитнес, не си е правила пластични операции и смята, че добрия секс е ключа към здравето. Според нея идеалните форми и гладкото лице няма да направят жената щастлива, защото всичко зависи от вътрешното състояние и любовта към себе си.

„Никога не бих искал да стана на 20. Сега съм много по-щастлива, знам точно от какво имам нужда и без какво мога да живея. Женствеността е хармония, естественост, чувственост. Женствеността в никакъв случай не е въпрос на форма или размер, това е вашето душевно състояние, отношенията ви със себе си и хората около вас. Моят съвет е хранете се добре, пийте добре, правете добър секс и се смейте много.“

 

Каним ви на една носталгична разходка в миналото, в която ще ви припомним как е изглеждала Моника като много млада звезда.

Днес тя не се притеснява света да я възприема като зряла жена и се е примирила с това, че възрастта ще променя начина, по който изглежда.

„Бръчките са много по-добре от пластичното лице. Само веднъж ходих на витаминозна обработка. Въобще не ми харесва идеята някой да работи върху лицето ми и искрено смятам, че това е доста опасно за актрисите“, беше споделила тя пред италианската версия на сп. „Венити феър“.

Да, и Моника предпочита стареенето по естествен път, тя не боде лицето си с ботокс и не се стеснява от бръчките си. Тя обича пицата и тестените изделия и мрази спорта. Тя би предпочела домашния уют, отколкото светската суета. Тайнствена, чувствена и луксозна жена изобщо не се страхува от старостта и има философско отношение към възрастта:

„Какво ще правя, когато остарея и отражението ми в огледалото вече не ме радва? Същото като майка ми. Няма да се гледам в огледалото, ще гледам децата си.“

 

- реклама -