Близнаци управляват България, Козирог и Телец не повториха мандата си, Риба изкара само година

Днес властта в България е в ръцете на Близнаците. В близкото ни минало също са управлявали  лидери от тази зодия.

Премиера с три мандата Бойко Борисов е роден на 13 юни и е зодия Близнаци. По ирония на съдбата и най-върлия му противник президента Румен Радев е зодия Близнаци.

Според експертите от тази зодия излизат блестящи, макар и малко припрени администратори. Президентското и лидерско кресло им отива повече, отколкото на другите подвижни знаци Дева, Риби и Водолей, въпреки че те не могат да управляват и ръководят останалите през целия си живот.  На тази зодия й е трудно да се задържи неподвижно зад бюрото си за повече от час. Пример за добър лидер-президентът Кенеди е зодия Близнаци.

Друг Близнак от близкото минало у нас е и премиерът Симеон Сакскобургготски, както и президента Петър Стоянов. Двамата оставиха ярки следи в политиката.

Връщайки се до управлението на Иван Костов ще видим, че и други зодии раждат у нас лидери.

Костов е Козирог.

Като истински кардинален земен знак, Козирозите са надарени с ум, прагматизъм и кръвна група на изпълнителен директор – те са шефът на зодиака! Мистичният Козирог може да ви изглежда студен и безмилостен, но това е така, защото всъщност има план. Този управляван от Сатурн знак е невероятно постоянен и няма да се спре пред нищо, за да постигне дългия си списък от цели. Ето защо те са толкова страстни в кариерата и репутацията си. Разбира се, Козирогът може да бъде сериозен, но това е така, защото е на сериозна мисия.

Сергей Станишев е Телец.

Телците лидери не са стратези – те обичат нещата да се извършват с минимална суета. Телците са фиксирана зодия, твърди и решителни, дори упорити, Телците лидери предпочитат стабилния прогрес пред бързия успех.
Телците умело натрупват информация и опит и щом веднъж са сложили началото на някаква бизнес инициатива, те стават все по-упорити. Бавно, внимателно, стъпка по стъпка, ако не срещнат противодействие, Телците ще завземат цялата сграда. Телците са олицетворение на сентенцията, че когато човек има много, това му отваря апетита за още повече.

Пламен Орешарски е зодия Риба.

Стрелците са големи визионери: бедни на подробности, но способни на всеобхватен поглед, който малцина могат да разберат. Търговските сделки са един вид космическа игра и въпреки че успехът е лесна работа за Стрелците, те не се водят от същия непреодолим импулс като колегите им Лъвове и Овни за победа на всяка цена. Стрелците гледат по-далече от личното съревнование към големия смисъл на живота. И да спечелят, и да изгубят, непременно ще се случи и нещо друго.

И при Орешарски управлява около година и 2 месеца, така, че е доказателството за зодията си- управлява, но позволи да му се намесят в политиката и трябваше да подаде оставка.

- реклама -