Блейк Лайвли Райън Рейнолдс

Блейк Лайвли на 31! Ето защо Райън Рейнолдс заряза Скарлет Йохансон…

Днес актрисата Блейк Лайвли става на 31 години.

Рожденият ден ни даде повод да надникнем в живота й и приказният й брак със супер звездата Райън Рейнолдс.

Блейк е родена в Тарзана, Калифорния в семейството на на актьорите Илейн Лайвли и Ърни Лайвли (роден Ърнест Броун). Тя е най-малкото от петте деца на артистичното семейство.

Има забележителна кариера в киното като филмографията й е впечатляваща. Става много популярна след участието си в сериала „Клюкалката“ и в „Зеления фенер“, където си партнира с бъдещия си съпруг.

Двамата с Райън Рейнолдс са една от най-любимите двойки на Холивуд. Женени са от 2012 година, като за Рейнолдс това е втори брак. Преди това той беше женен за Скарлет Йохансон.

Двойката излиза едва 11 месеца преди да узакони връзката си. Разликата във възрастта им е 10 години и имат две деца. Непрекъснато си пускат пиперливи шегички в социалните мрежи.

„Жена ми знае как да се държи на червения килим. Да, на червения килим тя е способна да се превърне дори в Бионсе. Зад всичко това стои цяла наука. Това е просто невероятно! Вие виждате само резултата. А аз – малко повече: всичките й неща, разхвърляни из къщата до момента, в който не излезе през входната врата“.

В началото на годината плъзнаха слухове, че се разделят това обаче за момента не се потвърждава, а двойката изглежда прекрасно както винаги.

Блейк Лайвли освен, че отмъкна един от най-желаните мъже на земята, се слави и невероятно добър вкус. В много интервюта тя споделя, че сама избира дрехите за ежедневието си и макар да има цял екип от стилисти, винаги последната дума за стайлинга е нейн. Не случайно Блейк неизменно намира място в класациите за най-красиви и секси жени на планетата.

Тя постигна наистина невъзможното – след раждането на второто си дете Инес, Блейк свали почти 30 кг. от теглото си за половин година. Актрисата призна, че това й е коствало страхотни усилия и тежки тренировки с личен инструктор, както и стриктен хранителен режим.

Само преди няколко дни Блейк се появи на раздаването на наградите на MTV в ослепителен и малко строг ансамбъл в бяло.

- реклама -