Бизнес хороскоп – какво ни чака през новия работен сезон

Овен

Звездите предричат финансово благополучие за Овните, но се изискват бързи и точни реакции. Нужно е да лавирате при проблеми и да запазвате самообладание при конфликти. Вслушвайте се в чуждото мнение и преценявайте най-изгоднта ситуация. Вземайте решенията самостоятелно. Ще имате успех, ако проявите организаторските си способности с пълна сила.

Телец

Телецът има всички шансове да успее в бизнеса, тъй като притежава усета за успеха, а от друга страна, може точно да прецени ситуацията. Преди да вземе дадено решение или да направи първата крачка, той изучава усърдно фактите и събира информация. После прави съответните изводи и чак тогава действа. Телецът е надарен със силна воля, упорит е и дори да срещне препятствия по пътя си, следва целта си.

Близнаци

Близнаците са противоречиви личности, дълго се лутат, докато изберят своя път. Поемат ли веднъж по него, преследват целите си, докато успеят напълно. Те имат положителни качества, като: находчивост, способност да се ориентират добре, реагират бързо, умни са. Подходящи са за работа в екип, тъй като се приспособяват лесно. Имат шансове за успешен бизнес, ако овладеят противоречията у себе си.

Рак

Представителите на зодия Рак се стремят непрекъснато да вървят напред. Ако настоящата работа им изглежда скучна, са готови да се огледат за нещо по-добро. Приемат промяната не само като възможност за реализация, но и като приключение. Впускат се в него с целия си ентусиазъм, но са готови да се откажат на секундата, ако нещо не е според очакванията им. Ако обаче всичко е наред, се отдават на него с цялото си сърце.

Лъв

Дали ще развива свой бизнес, или ще е наемен работник, Лъвът държи да е най-добрият. Непрекъснато се стреми към покоряване на върхове и подобряване на собствените си рекорди. Лъвът има всички шансове за успешен бизнес, тъй като е упорит и съвестен, а за отказване от поетия път и дума не може да става. Решава бързо и ефективно и най-трудните задачи.

Дева

Заради своята тактичност и толерантност към хората, заради усърдието си в работата и заради своята прецизност представителите на зодия Дева са желани партньори. Шансовете за тях са в изобилие. Те ще имат късмет ако обаче се престрашат да рискуват. Често Девите пропускат добри възможности, тъй като не се решават да поемат по нов път. Ако изберат правилното предложение, успехът им е гарантиран.

Везни

Както всяко друго нещо в живота, така и решенията за бизнес, Везните мерят дълго на кантарчетата си. Накрая обаче разчитат на интуицията си. Имат шанс за успех в бизнеса, защото се целят високо. Предизвикателство за тях е не осигуряването на добра месечна заплата, а дългосрочен успех в начинанието. Везните обичат да са част от комерсиалния свят и трудно изпускат възможностите за печалба.

Скорпион

Скорпионите успяват в нестандартните бизнес начинания. Утъпканите пътеки не са за тях. Те държат да са новатори, да водят хорото. Държат под контрол и приходите, и разходите, затова печалбата им е сигурна. Готови са да търсят нови възможности, докато не открият работата на живота си. Способни са дори да захвърлят успешен бизнес, за да приемат ново предизвикателство.

Стрелец

Стрелците имат успех в бизнеса, ако се насочат към правилната цел. Те са готови да вършат работата си по най-добрия начин, дори и това да им коства много, и се дразнят от хората, които претупват задълженията си. Затова Стрелецът избира бизнес, в който сам да разчита на себе си. Освен това държи работата да му доставя удоволствие и да има възможност да научава всеки ден нови неща. Само така се чувства щастлив.

Козирог

Представителите на зодия Козирог са способни да успеят във всяка една ситуация. И то без да влагат особени усилия. Приемат предизвикателствата и ги преодоляват с лекота, като оставят осезаем знак след себе си. Бързо се сприятеляват с партньорите си, но знаят докъде се простира приятелството и откъде започва бизнесът и не допускат преминаване на границата.

Водолей

Водолеите притежават неспокоен дух, който ги кара да търсят нови позиции, нов бизнес или нова сфера в досегашния. Това е добре, когато се прави със стратегия и върви по план. Ако обаче се превърне в самоцел, може да доведе до крах. Но дори и при поражение Водолеят не се отказва, а възкръсва като феникс от пепелта и продължава напред.

Риби

Рибите захващат бизнес само ако им е по сърце. Тогава работят усилено и се раздават докрай. Успяват и там, където малцина могат да се задържат. Не пропускат предоставените шансове. И дори и нещата да не потръгнат, не се отчайват, а насочват вниманието си към други сфери. Като правят всичко това с неизменния си оптимизъм и усмивка на уста.