отличия бизнес жени бизнес лейди

Бизнес дамите на 2017 година с отличия от списание Business Lady

На бляскава церемония сп. Business Lady отличи за шеста година дамите в бизнеса.

Домакин на официалната церемония беше хотел Хилтън София, който посрещна личности от бизнес средите, политиката, културата и приятели на списанието. Организаторите бяха подбрали 16 изключителни бизнес дами в 12 категории от обществения живот, бизнеса и администрацията.

За мен е чест и привилегия за поредна година да отличим успехите на българските жени. Вашите усилия и постижения ме изпълват с ентусиазъм и очаквания за по-добро бъдеще на страната ни” – сподели Даниел Димитров, издател на сп. Business Lady и изпълнителен директор на „Бизнес лейди-България”.

Сред специалните гости на събитието бяха Деница Сачева, заместник-министър на образованието и науката; д-р Венцислав Грозев, председател на УС на Български лекарски съюз; Борислав Борисов, член на УС на Български фармацевтичен съюз и Комисията по здравеопазване в Народното събрание, които връчиха награди на част от отличените дами. Церемонията уважиха още: Георги Руйчев, изпълнителен директор на Български форум на бизнес лидерите; Детелина Смилкова, президент на Българска асоциация за управление на хора; д-р Дора Пачова, председател на Асоциацията на лекарите хомеопати в България и други.

Водещи на събитието бяха актьорът Явор Ралинов и журналистът и водещ Валентина Войкова. За доброто настроение на гостите се погрижиха поп изпълнителката Александра Жекова и изключителния танцов дует Стефан Вучов и Петя Колева.

Признание за цялостен принос, добри практики и ефективна администрация за развитието на туризма в България в категория АДМИНИСТРАТИВНО УПРАВЛЕНИЕ получи Николина Ангелкова, министър на туризма.

Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители получи награда за добри практики и ефективни политики за подкрепа на българските учители, опазване правата и закрила на децата и учениците, и развитие на средното образование, в категория ОБРАЗОВАНИЕ.

Изпълнителният директор на „Алпен Фарма България” – д-р Нонна Петрова грабна приз за ефективен мениджмънт и успешно пазарно позициониране на хомеопатични продукти в категория ФАРМАЦИЯ.

Наградата за Ефективни корпоративни и CSR комуникации във Фармацията получи Радослава Ганозова, директор „Корпоративни комуникации” на Актавис – компания на Тева.

С отличие в категория ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ си тръгна Илона Станева, директор „Маркетинг и реклама“ /Fibank/, която бе отличена за Добри практики и ефективни маркетингови комуникации.

В сектор ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ бяха отличени три дами в тазгодишното издание на наградите на сп. Business Lady. Д-р Мариела Хитова, основател на клиника „ЕвроДерма”, получи приз за  иновации и професионализъм в областта на дерматологията, венерологията и естетичната медицина.

Изпълнителният директор на „Д-р Щерев” АД – Даниела Иванова грабна отличие за Успешен финансов мениджмънт на здравна институция, а Весела Груева – мениджър продажби на МЦ „Афродита” бе удостоена с награда за най-бързо развиващ се Мениджър за 2016 година.

В сектор СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА тази година отличието отиде при Десислава Георгиева, управител на „Ню Билдинг Пропърти” ЕООД.

Две дами получиха приз за прилагане на иновативен и успешен мениджмънт в сферата на човешките ресурси и налагане на работодателска марка в ИТ сектора – Дария Топалова, HR Manager и Ива Иванова, HR Coordinator в Playtech Bulgaria.

В категория МАРКЕТИНГ И ПР с награда си тръгна Биляна Христова, Online Marketing Manager в Credissimo, която бе отличена за иновации, ефективни комуникации и налагане на търговска марка №1 за онлайн кредитиране във финансовия сектор.

Невена Басарова-Дичева, основател и управител на Първа Детска Академия за Добри Обноски получи приз за добри практики и успешно управление в областта на коучинга за успешно личностно развитие и лидерство в сектор ОБУЧЕНИЕ И РАЗВИТИЕ.

Ани Салич, журналист и ТВ водещ и едно от най-популярните лица на НОВА телевизия бе наградена в категория МЕДИИ, за обективна и социалнозначима телевизионна журналистика. В същата категория приз получи и Доника Ризова, мениджър „Корпоративна социална отговорност” в Investor Media Group, автор и водещ „Медиите ON AIR” – за развитие на медийната среда, обществено отговорна и аналитична журналистика и иновативен медиен продукт.  

В категория БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ И СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ наградата тази година отиде при Виктория Стоянова, президент на Зонта клуб „Света София”, която бе отличена за Добри практики и иновативни проекти в посока равенство между половете, подкрепа на жените в тяхната професионална и социална реализация.

Вероника Боева, Търговски директор на рекламна агенция I Do Advertising пък грабна приз за Разработване на иновативни рекламни материали и прилагане на нови подходи в работата с клиенти в сектор РЕКЛАМЕН БРАНШ.

Годишните награди на сп. Business Lady се реализираха с официалното партньорство на Българска търговско-промишлена палата, Български съвет за устойчиво развитие, Български форум на бизнес лидерите, Българска асоциация за управление на хора и Бизнес лейди клуб. Медийни партньори на церемонията бяха: радио Фокус, ИА Фокус, ИА Кросс, b2bmedia.bg, flashnews.bg, Mail.BG, Radar.BG, Manifesto.BG.

 

Отличията се връчват за заслуги, свързани с богат професионален опит, ноу-хау, устойчиво развитие, прилагане на иновативен и успешен мениджмънт, успешно прилагане и адаптиране на добри практики, ефективно развитие на човешкия капитал, конкурентоспособност и иновации,  позитивен обществен имидж и други.

 

- реклама -