Бионсе

Бионсе VS обикновените майки

Звездите са си звезди за да блестят над нас. И една ирландска майка го доказа, като си направи фотосесия „досущ“ като тази на Бионсе с новородените й близнаци.

Шарън Келауей, която също наскоро е родила две бебета обаче е заменила лъскавия декор на крайокеанската вила на певицата с храстите в задния си двор. А, вместо пищната й роба в розови нюанси си е наметнала детско одеало с бухалчета.

Разликата във фотографа също е съществена

Докато при Бионсе си личи подготовката на кадъра, то при Шарън няма нищо подобно. Едва придържайки с коляното си близнаците, тя е щракната от 6-годишната й дъщеря.

За разлика от лъскавите беда на звездната майка, тези на „имитаторката“ са покрити с целулит.

Ако се питате какво е подтикнало шотландката да пародира Бионсе – образът й се сторил крайно нереалистичен. Затова Шарън решила да покаже как изглежда в действителност майката, грижеща се за новородени близнаци. „Чудя се колко ли снимки са й направили, докато се хареса на някоя поза. Е, при мен нещата се получиха още от първия път“, шегува се в социалните мрежи тя.

Бионсе от своя страна все още не е показала дали е засегната от пародията. Ясно е обаче, че тя е застъпник на теорията, че колкото и изморена и изтощена да е една млада майка, тя трябва да поддържа форма и безупречен външен вид. Браво, Би!

Певицата публикува първата снимка на едномесечните близнаци Руми и Сър Картър преди 2 дни в профила си в Инстаграм, с която най-сетне разкри официално имената и рождената им дата.

 

- реклама -