Бионсе

Бионсе роди близнаци на Джей Зи

Аамериканската певица Бионсе роди близнаци, съобщи списание People.

По техни данни певицата и нейният мъж, известният рапър Джей Зи „са щастливи и вече споделят новината с роднини и най-близките приятели“.

Полът на децата, както и имената и точното време на раждането не се уточняват

През февруари Бионсе пусна в Инстаграм своя снимка, на която се виждаше, че е бременна. „Искаме да сподели нашето щастие и любов. Благословени сме двойно. Много сме благодарни, че нашето семейство ще се увеличи с двама души и благодаря за най-добрите пожелания“, написа тогава 35-годишната певица.

Бионсе и Джей Зи имат дъщеря Блу Айви Кратър, родена през 2012 година.

Частно родилно отделение у дома

Ако раждането е минало по план, близнаците на Би и Джей трябва да са дошли у дома на двойката, където бе направено ултра модерно родилно отделение за 1 млн. долара.

В него има модерни кувиози и цялостно неонантално оборудване.

Певицата и рапъра, които са най-богатото семейство в шоубизнеса се решили на тази стъпка за да избегнат суматохата, която настана при раждането на Блу Айви преди 5 години.

Болницата, в която бе настанена Бионсе бе обградена денонощно от папараци, а певицата се наложи да плати цял етаж от родилното отделение, защото останалите пациенти се оплаквали от липсата на лично пространство заради големия интерес към Би и нейното бебе.

 

 

- реклама -