Бил Гейтс

Бил Гейтс се появи публично, още носи брачната си халка

Три седмици след обявяването на развода си, Бил Гейтс е уловен от фотографи публично. С „тридневна“ брада, която крие под маската, съоснователят на Microsoft е изненадан с брачната халка на пръста му, нещо, което би означавало, че връзката с бившата му съпруга Мелинда, с която беше женен от 27 години не е изчезнал за една нощ, съобщава „Hola“

Облечен в сива риза поло, тъмносин панталон и небрежен пуловер, завързан на кръста, Бил е видян да излиза от хотел „Гринуич“ в Ню Йорк, придружен от 18-годишната си дъщеря Фийби и нейния приятел Чаз Флин, с когото споделят обяд в „Нобу57“, един от най-модерните ресторанти в „Голямата ябълка“.

След срещата и след като прекарали целия уикенд там, Гейтс и неговите спътници напуснали града на ексклузивен хеликоптер с капацитет за максимум 13 души, включително двамата пилоти и който може да бъде нает за 4350 евро на час.

Говори се, че през тези три седмици отсъствие магнатът е бил в ексклузивен голф курорт в Калифорния, където притежава имение на стойност над 10 милиона евро и което е напуснал преди малко повече от седмица, за да посети най-голямата си дъщеря Дженифър, която подготвя сватбата си с ездача Найел Насар.

Откакто новината за раздялата им избухна, Гейтс беше разтърсен от многобройни слухове за изневяра, както и от противоречивото му приятелство с покойния Джефри Епщайн. Само преди няколко дни говорител на самия бизнесмен потвърди, че Гейтс е поддържал извънбрачна връзка, която е приключила преди двадесет години и е прераснала в приятелски отношения, но според американските медии тя не била единствената .

Опитвайки се по това време да запази нисък профил и да подбира внимателно публичните си изяви, „Daily Beast“ и „New York Times“ публикуваха информации, в които се посочва, че Гейтс и Епщайн са се срещали многократно между 2011 и 2014 г. и че тези срещи са извели магната от неговата очевидна „летаргия“. Един от неговите представители, квалифицира посочените доклади като „неточни“ и отрича, че е описал брака си с Мелинда като „токсичен“.

„Всяко твърдение, че Гейтс се е отнасял пренебрежително към брака си или Мелинда, е невярно“, каза говорителят на магната. „Бил никога не е получавал или търсил личен съвет от какъвто и да е вид от Епщайн, за брака си или нещо друго. Бил никога не се е оплаквал от Мелинда или брака си на Епщайн“.

„Слуховете и спекулациите около развода на Гейтс стават все по-абсурдни и е жалко, че хората, които имат малко или никакви познания за ситуацията, се характеризират като„ източници “, завършва бележката.

От своя страна Мелинда към момента не е забелязвана публично, нито е давала каквито и да било изявления. Тя е на частния остров Каливини, в Гренада, един от Малките Антили на Карибите, заобиколена през цялото време от любими хора.

- реклама -