Тома Биков, управление, задкулисие
сн. БГНЕС

Биков: един от нашите инструменти за излизане от инфлационната спирала е да отменим политиката на Асен Василев

Коментар на Тома Биков от ГЕРБ:

Да осъществяваш партийна дейност не е лесно, както и да поддържаш партията във форма. Да се занимаваш с политика не е дейност, която може да правиш в свободното си време, така както много хора се опитаха самодейно и то хора на много високи позиции.

Заблудата, в която са изпаднали от ПП-ДБ е, че някой има намерение да ги подкрепи под каквато и да било форма, само защото си мислят, че са симпатични. Това е поредната дълбока тяхна заблуда, която ще приключи с разочарование.
ГЕРБ-СДС няма да подкрепи правителство на малцинството на ПП-ДБ, не защото мислим, че те са злодеи, а и как искат подкрепа от тези, които наричат мафия? Няма да ги подкрепим, защото един от нашите инструменти за излизане от инфлационната спирала е да отменим политиката на Асен Василев.

Отдавна трябваше да има промени в Закона за развитие на културата и да се реформира Национален фонд „Култура“. Имаше една ужасна сесия, която се проведе под егидата на Атанас Атанасов от „Продължаваме промяната“. Те дадоха и 100 хиляди лева за една дискотека – „Метрополис“ – да обучават диджей.

Трябва да се развива българската култура и общност от този фонд. Планът за възстановяване ще бъде провален и няма да може да усвоим 80 млн. лева заради некомпетентността на бившите двама министри на културата – Минеков и Атанасов.

- реклама -