БГ звезди стегнаха куфарите за Лондон. Какво правят?

Талантливата певица Десита бе от първите певици, които хукнаха към Лондон. Още преди месец красавица сподели сторита, на които тя се намираше на задната седалка в кола с коледна напитка в ръка, а на предната седалка се виждаше мъж, който без съмнение е тайнственият човек до нея.

От няколко дни Тита се намира в британската столица с новия любим, който бързо успя да намери само няколко месеца след раздяла с ММА боеца Недко.

Поводът е ясен – това пътуване е подарък

от него, жалко, че все още не знаем кой е. В личния ѝ профил можем да видим много снимки от различни забележителности. Сигурни сме, че там е изключително студено в момента, но певицата отново е заложила на по-секси визии.

Поп-фолк певицата Биляниш също в момента е с половинката на коледна шопинг терапия в Англия. За пътуването ѝ

разбрахме от сторита с куфари на летището.

Е, за разлика от другите певици, тя поне не крие компанията си, а даже напротив – иска всички да видят кой я прави щастлива.

Георги и половинката му Фейгин не спечелиха 100 000 лв. от „Игри на волята“, но пък спечелиха нещо много по-ценно – любовта си един към друг.

Ето че дойде време и за първото им пътуване

като двойка. Фейгин побърза да сподели коледната атмосфера от британската коледна атмосфера. Със сигурност тези моменти ще им останат страхотни спомени за цял живот.

Източник:Vbox7

- реклама -
error: Съдържанието е защитено