неща, предмети, изхвърляне, дом

БГ град – топ дестинация за снимки на звездите?!

Един български град изпъква като нова топ дестинация за снимки на видеоклиповете на известните ни певци, а и не само на нашите.

Перник си е Перник и каквото и да си говорим знаем, че това е миньорският град, родил най-много вицове и истории с неочакван край.

Заради своята колоритност обаче се оказа, че доста от родните звезди избират мястото за снимки на екстравагантни клипове и сесии. Виж кои селебритита, снимаха в града:

РИТА ОРА

Естествено на първо място класираме най-голямата звезда, снимала у нас изобщо – Рита Ора.

Парчето й с Imanbek – Bang беше изцяло заснето в квартал Тева в Перник,

като за него певицата сподели – „Снимането на видеото в България ми даде шанс да покажа невероятната архитектура, епични пейзажи и исторически забележителности – толкова съм развълнувана, че мога да споделя красотата на тази част на света“.

В клипа Рита, облечена в народна носия пее пред известните пернишки панелни блокове, а в други кадри виждаме и Бузлуджа.

Ние не знаем за каква красота говори тя, но знаем какъв пернишки виц тръгна след идването й в града – че е нормално там да снима певица, чието име звучи като израза „рита хора“ или „ора“ на пернишки.

 

ПРЕСЛАВА И СОФИ

Каменните кариери около града също са популярно място за клипове, особено на родните фолк звезди. Изключение не направиха и Преслава и Софи Маринова, които именно в околностите на Перник заснеха кадрите към клипа на своя хит Mangava Tut.

Двете са в ролята на красиви арабски принцеси, а животните, които виждаме във видеото – сокол и черен кон са били специално обучени и доведени на снимачната площадка.

АЛИСИЯ

Още през далечната 2012 г. Алисия отсече за свой клип – „Решила съм, че снимките ще са в Перник.

За мен няма значение дали един клип е сниман в България или чужбина, по-важно е той да има добра идея. Въпреки земетресението и дъжда в Перник, аз до последно се боря за това, което искам. Така, че ще го направя“.

От тези думи до сега звездата е заснела някои от по-старите си хитове в града, а местните разказват, че дори си имала любим ресторант, в които често хапвала там, така че ако искате да я видите – палете колите към миньорския град.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено