Левски - Лудогорец

БФС мести Левски – Лудогорец на Националния стадион

Сблъскът на върха в класирането между Левски и Лудогорец ще се играе на Националния стадион „Васил Левски“. Това става ясно от съобщение на БФС. Двубоят ще се проведе в неделя от 19 часа.

Двубоят е от третия кръг в шампионския плейоф. Лудогорец е лидер с 64 точки, сините имат шест по-малко. Между двата тима е ЦСКА-София, който има 61 точки.

„Със съгласието на двата отбора, срещата ще се играе по програма на 14.04 на Националния стадион вместо на стадион Виваком арена Г. Аспарухов“, гласи съобщението на Спортно техническата комисия на БФС без да се дават повече подробности.

Не е ясно и кой ще плати наема за Националия стадион. Той е в размер на 50 000 лв.

Левски: Всички с билети ще влязат на Националния стадион

Всички привърженици, които са закупили вече билет за мача, ще могат да влязат с него и на Националния стадион. Същото се отнася и за тези, които вече са се сдобили с Пакетен билет за домакинските срещи на отбора, като билетите важат за съответния сектор. Тези, които са си закупили вече билет за Сектор „STRABAG“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, както и за Семейния сектор, ще бъдат настанявани в Блок 9 на Сектор „А“ на Националния стадион“, съобщиха от Левски.

- реклама -