кралицата
сн. БГНЕС

Безсънна нощ в Бъкингамския дворец, кралицата свиква спешна среща

Интервюто, което Меган Маркъл и принц Хари дадоха на Опра Уинфри, предизвика буря по целия свят, особено в кралското семейство, чиито членове, според „Дейли Мейл“, са се затворили зад дебели стени и са провели спешна среща за това какви стъпки да предприемат по-нататък.

Според изданието Бъкингамският дворец е парализиран от „скръб и шок“, след като принц Хари „хвърли атомна бомба по семейството си“.

сн. БГНЕС

Кралица Елизабет II, на 94 г., принц Чарлз, на 72 г., и принц Уилям, на 38 г., са се заключили в двореца и обмислят как да отговорят на поредицата взривоопасни твърдения на принц Хари и съпругата му по време на интервюто. Спешната среща, твърди статията, е свикана от самата кралица. Запознати със събитията в двореца казват, че в двореца има „настроение на шок и тъга“. Кралското семейство е прекарало безсънна нощ.

Херцогът и херцогинята на Съсекс обвиниха кралското семейство в расизъм – предполагаем неназован член на семейството, който не е нито кралицата, нито херцогът на Единбург Филип, се е страхувал какъв ще бъде цветът на кожата на синът им Арчи, а Меган се оплака, че не е получила подкрепа, когато е поискала помощ поради мисли за самоубийство.

Журналистката на Би Би Си, която следи кралското семейство, Даниела Ралф, счете, че Бъкингамският дворец няма да бърза да реагира, за да не влоши и без това лошата ситуация.

сн. БГНЕС

Министърът в британското правителство и близък сътрудник на Борис Джонсън, лорд Зак Голдсмит, вчера нагледно обясни как интервюто е повлияло на двореца, но и на цяла Великобритания. В отговор на съобщение, че херцогът и херцогинята на Съсекс са „натоварили самолет и са хвърлили бомба над Бъкингамския дворец“, той написа в Туитър: „Не само над двореца, но и над семейството на Хари. Хари взриви семейството си“.

Според „Дейли Мейл“ кралският персонал е останал буден до 3:00 сутринта и е гледал интервюто чрез видеовръзка на живо от САЩ. Интервюто е било обследвано обстойно от частния секретар на кралицата и принц Чарлз, сър Едуард Йънг.

- реклама -