Безплатно ли е отварянето на сметка в лицензирания букмейкър Бет365?

Много често ще открием, че голяма част от спортните фенове срещат някои интересни затруднения при правенето на онлайн профили. Едно от много специфичните е, че новите клиенти трябва да заплатят някакви средства, когато си отварят сметка в букмейкърска платформа. Ако разгледаме всички подробности около това изискване в раздела за Bet365 регистрация в Betenemy ще открием всички налични подробности, но след като четете тези редове, нека ви отговорим веднага – правенето на регистрация винаги е било безплатно.

Истината е, че ако обърнете внимание на политиката на бранда, както и на всички останали букмейкъри в днешно време, изобщо не е трудно да забележите, че в общите условия е посочено, че нито един клиент няма да бъде притиснат да прави каквито и да е залози, както и да плаща за нещо по-различно от предлаганите услуги. Профилът от самото начало до самия край на съществуване – като дори това е свобода на самите клиенти, може да се отваря и закрива по всяко едно време.

Не знаем откъде се е родила тази идея за поставянето на такси, но още в същата платформа можем да открием, че са посочени и всички методи за захранване на сметката и откриването на депозит, както и всички останали допълнителни, които могат да се отразят по някакъв начин на нас самите. Това не трябва също да ни изненадва, особено след като открием, че всеки един клиент има свободата да избира с  коя финансова институция да оперира, за да захранва профила си и да тегли печалбите си.

В повечето случаи брандът поема всички такси около това обслужване, но никога няма да постави допълнителна такса. Това обаче не означава, че вашият картодържател и самата банка няма да има такива такси, както знаем, имаме такса за разплащане дори с пост терминал, което по никакъв начин не може да ни изненадва. Дори тегленето от банкомат има някакви минимални такси, както можем да се досетим, но това също не е чак такъв по-сериозен проблем, както бихме подозирали.

В нито един момент няма да откриете поставянето на такси от букмейкъра, такива просто не съществуват. Идеята тук, както и при всеки друг лицензиран букмейкър, е предоставянето на забавление, а то може да се случи само и единствено с прозрачни условия. Нуждата от скрити такси или други ограничения ще постави под риск реномето на един бранд, а в сектор като този, всеки един клиент е от огромно значение, особено след като има нужда да се забавлява и да открие нови и още по-сериозни предизвикателства.

А такива винаги ще открием, брандът ни предлага достъп до необятно спортно поле, което в това отношение включва популярните дисциплини като футбол, тенис, волейбол, баскетбол и дори електронни спортове. Освен това не е никак  трудно да се насладим и на някои други по-специални подробности като достъпа до редица интересни и впечатляващи пазари, включително и богата гама от първенства, при това за всеки един спорт. Достатъчно е да обърнем внимание на факта, че родните фенове отдавна следят професионалното футболно първенство, а благодарение на високото разнообразие изобщо  не можем да се разочароваме от фактите.

Да не говорим, че винаги имаме функции за контрол на риска като кеш-аут, създаването на залог, възможност да вземем по-добри коефициенти и винаги да се състезаваме за повече бонуси и допълнителни печалби. Брандът е достатъчно добър, за да зачете и ранната ни победа, ако избраният тим е успял да поведе с 2 гола разлика в дадено дерби. Тоест имаме пълната свобода не само да се забавляваме, но и да избираме до каква степен, както и по-важното – кога да се забавляваме. Изборът е изцяло наш и винаги ще бъде зачитан от оператора. А що се отнася до таксите – такива не съществуват и подозираме, че никога няма да съществуват.

- реклама -