тротинетки Рая Тойс

Безопасни ли са детските тротинетки

Ако Ви предстои да проучите пазара за детски тротинетки, най-напред разгледайте какви видове има в Рая Тойс.

Магазинът предлага безброй артикули, които гарантират високия градус на забавление, а наред с това осигуряват на родителите спокойствие за сигурността на децата им по време на каране. Някои модели са снабдени със седалка, други са с родителски контрол, а трети имат светещи колела за по-атрактивна визия. Разновидности има наистина много, което означава, че Ви очаква един нелек избор.

Защо детските тротинетки са толкова популярни

Няма дете, което да не обича да кара колело или скутер. И двете средства за придвижване са много популярни и сравнително безопасни. Те могат да се карат по всяко време и осигуряват страхотно забавление. Предлагат се в различни цветове, дизайни и марки, а при избора им всеки родител трябва да се съобрази с възрастта и пола на детето.

Детските тротинетки са неслучайно толкова предпочитано средство за придвижване на близки разстояния с развлекателен елемент. Имат компактни размери и могат да се транспортират с лекота в багажника на колата, защото се сгъват и разгъват безпроблемно. Управляват се лесно и са достъпни за всеки родител във финансов план. Повечето деца се научават да ги карат за часове, което ги прави подходящи и за много малки деца (под 3 години).

Безопасни ли са, споделят от Рая Тойс

Тротинетките за деца осигуряват висока безопасност, което дава спокойствие на всеки родител. Те са снабдени с ръчна спирачка (както при колелата) или със задна, която е с формата на педал. Електрическите версии имат още по-чувствителна спирачна система, която прави карането им лесно и сигурно. Дори и ако детето падне от своята тротинетка, то няма да се нарани сериозно. За разлика от колелата, скоростта на движение в случая е много по-ниска, а рискът от телесни щети респективно по-малък.

Какви видове има

В магазин Рая Тойс Ви очакват модели тротинетки с актуален дизайн, с много високо качество на материалите и на водещи марки в областта. Във функционален план, възможностите са следните:

  • На три колела – удачни са за най-малките дечица, които тепърва развиват двигателните си умения;
  • 5 в 1 модели – първоначално се използват като триколки, но после се превръщат в детски скутер;
  • Скутери с две гуми – развиват по-голяма скорост, а някои видове са подходящи и за професионалисти;
  • Електрически модели – все по-популярни напоследък, поради множеството удобства, които осигуряват.

Ако искате най-доброто за детето си, изберете Рая Тойс и се погрижете за високия градус на настроение.

 

 

- реклама -