Betenemy

Betenemy: Можем ли да направим индивидуален спортен залог според предпочитанията си

Онлайн индустрията все по-често се стреми да даде пълната свобода на своите играчи. Всеки бизнес има особено внимание и отношение към клиентите си и точно по тази причина можем да забележим и поставянето на нови функционалности. Едно интересно предложение по тази линия е присъствието на опцията за създаването на залози.

Ако в миналото предложенията идваха единствено от букмейкъра, сега спортните фенове могат да поемат дори този контрол и да направят прогноза, която не фигурира в предложенията.

Разбира се, това се случва рядко, но когато един играч сам избере своята прогноза, удоволствието е на съвсем друго ниво.

Онлайн платформите на букмейкърите добавят нови възможности всеки ден, затова искаме да видим какво предлагат от bet365 и по какъв начин се създават индивидуални залози. Процедурата в никакъв случай не трябва да се разглежда като нещо сложно и може да се извършва дори през мобилното приложение. Предлаганите спортни дисциплини са футбол, баскетбол и тенис, но подозираме, че във времето и това портфолио ще се обогати значително.

Създаването на залог обикновено насочва вниманието ни към някои от добре познатите възможности като краен резултат, отбелязване и от двата отбора, брой голове, номиниране на голмайстор, количество изпълнени корнери, раздадени картони и дори присъства възможност за номинация на отбор за спечелването на трофея. В баскетбола можем да обърнем внимание на пазари като хандикап, победител, общ брой точки в мача, отбелязани точки от играч и много други. Зад създаването на всеки залог стоят изключително логични и разумни пазари.

Букмейкърът обаче е ограничил количеството прогнози и приема до шест такива за една среща. Не можем да очакваме нещо по-различно, все пак се търси забавление, а не спортно предсказание, но дори и по този начин ще има достатъчно удоволствие за гледането на спортната среща. Понякога се случва някой пазар да бъде отменен. В спорта се случват и изненади, но играчът по никакъв начин не остава ощетен, залогът на конкретния пазар се смята за невалиден и сумата се възстановява автоматично.

Друга важна подробност е, че опции като кеш-аут не са достъпни, защото се очаква от един играч да бъде сигурен в своите прогнози. Тази функция е предпочитана от хора със спортен нюх, които знаят, че в определен отбор са събрани силовите играчи, които никога няма да разочароват публиката и ще се постараят да изпросят поне един картон. Преди месеци един спортен фен създаде цяла колонка от футболни срещи, където очакваше да се раздават по-сериозни наказания.

Прогнозата се сбъдна, а той самият най-вероятно е благославял всички хулигани на терена. Не трябва да забравяме, че и с възобновяването на тенис турнирите ще има достатъчно опции за създаване и персонализиране на спортните прогнози, а и там пазарите биха привлекли вниманието на почитателите на благородната игра.

Тази функция е достъпна изцяло и в мобилната версия на букмейкъра, следователно всеки играч ще има контрол и ще може да следи безпроблемно събитията от спортния свят, както и да превръща знанията си в свежи приходи. С тази функция ще можем най-накрая да разберем какво е удоволствието да бъдеш букмейкър и как точно се оформят залозите. Не трябва да забравяме, че тези опции се радват и на високи коефициенти, следователно с малко повече късмет и добра интуиция ще дойдат и по-сериозните победи. Създаването на залози е опция за всички играчи, както тези с опит, така и начинаещите.

 

- реклама -