виртуални спортове

Bet365 предлага разнообразие от виртуални спортове

Когато говорим за онлайн залози, няма как да пропуснем реномирания британски букмейкър Bet365 линк. Компанията, собственост на Денис Коутс, е лидер на глобалния пазар с високи коефициенти и огромно изобилие от спортни събития. Това далеч не е всичко. Операторът предоставя на своите клиенти виртуални дисциплини, които се провеждат през кратки времеви интервали.

Същност на виртуалните спортове

През последните години хазартните оператори търсят алтернативи на традиционните дисциплини, за да увеличат асортимента в портфолиото си. Благодарение на виртуалните спортове тази задача бе изпълнена и се откри нова възможност за залози пред потребителите.

Ако трябва да дадем определение на виртуалните спортове – това са 3D симулации на истински дисциплини, чиито резултати се базират на автоматизиран софтуер. Чрез генератор на случайни комбинации бива определен победителят, а това често предлага изненадващи развръзки и високи печеливши коефициенти.

Къде се намират 3D спортовете в Bet365

За да разгледате актуалните предложения в Бет365, посетете спортния сегмент. В лявата част е вградена навигация, структурираща разделите в азбучен ред. Изберете “Виртуални спортове” и вижте възможностите за игра.

Публикувани са 3D прототипи на:

Ø  Футбол – Световно първенство, Висша лига, Супер Лига;

Ø  Тенис;

Ø  Американски футбол;

Ø  Спидуей;

Ø  Дартс;

Ø  Моторни спортове;

Ø  Надбягвания с коне;

Ø  Тротинг;

Ø  Крикет;

Ø  Колоездене.

Можете да прегледате наличните маркети и придружаващите ги ставки, но за да използвате лайв стрийма – задължително е да се регистрирате. Чрез него следите най-интересните мигове от мачовете, които протичат в рамките на 3 минути. След приключване на двубоите – селекциите се уреждат, а печалбите попадат в сметките на клиентите.

Как се залага на виртуални

Първо, трябва да си създадете профил и да внесете средства. За целта Бет365 вгражда различни платежни методи, налагайки минимален праг от 10 лева за депозиране.

Следва да посетите секция “Виртуални” и да изберете спорт, на който ще залагате. Допуска се комбинация на срещи от различни дисциплини в акумулаторен или системен залог. Минималната сума за игра в Bet365 е ограничена на 0.25 лева.

След като изберете пазар, маркирайки коефициента му, той се добавя в електронен талон. Оттам променяте вида и стойността на залога и го активирате. При успешно прогнозиране – печалбата се кредитира към баланса след приключване на всички селекции.

За да получите заработените средства, задължително е да преминете процес на идентификация. Бет365 събира лични документи, с които се удостоверяват самоличността и възрастта Ви. Освен това трябва да сте отиграли депозита неколкократно и да сте усвоили всички бонуси.

Виртуалните спортове в Bet365 са истинско богатство за любителите на залозите. Без значение кога и откъде влизате в букмейкъра, можете да опитате късмета си на 3D дисциплините. Те са достъпни през мобилния уебсайт и приложенията за iOS и Android, без да се изисква Flash Player за пускане на стрийма. Най-харесвани от потребителите са виртуалните залози на футбол, но останалите спортове също не са за подценяване.

- реклама -