Бербатов

Бербатов вариант за Съндърланд

Бившият капитан на националния ни отбор Димитър Бербатов е сред вариантите за нов нападател на английския Съндърланд, твърди местното издание chroniclelive.co.uk. 35-годишният футболист е в списъка с имена на свободни агенти, които евентуално да подсилят „черните котки“.

Новият мениджър на тима Дейвид Мойс не успя да намери класен футболист, който да оглави атаката на Съндърланд до края на трансферния пазар и сега ще трябва да избира такъв свободните агенти. В списъка освен Бербатов са още Виктор Аничебе, Никлас Бендтнер и Питър Одемвинге.

Дейвид Мойс има проблеми на върха на атаката, след като италианецът Фабио Борини се контузи и е аут от терените за три месеца. Така отбора остана с един единствен вариант в атака и това е Джърмейн Дефоу.

Парермо също иска Бербатов

Друг от отборите, които проявяват сериозен интерес към Бербатов, е италианският Палермо. Тимът, в който играе Ивайло Чочев, се оглежда за нападател и обмисля възможността да ангажира Бербатов. От клуба искаха да привлекат и друг български нападател – Андрей Гълъбинов, но така и не се стигна до сделка. Другите варианти пред Палермо са Емануел Адебайор, Маруан Шамак и Федерико Македа.

- реклама -