Димитър Бербатов

Бербатов тренира с ЦСКА 1948

Бившият футболист на националния отбор на България и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов започна тренировки с ЦСКА 1948, съобщава Sportal.bg. Нападателят се съблече по екип и след кратка загрявка се включи в заниманието, водено от Валентин Илиев. Бербатов в момента е без отбор и поддържа форма. Той се надява да си намери отбор от силен европейски шампионат.

От ЦСКА 1948 изразиха желание да участват в търга за емблемата и активите на фалиралия 31-кратен шампион на България ЦСКА, твърди bTV. Най-вероятно наддаването ще бъде през февруари. Очаква се в търга за емблемата с трите златни звезди да се включи и ЦСКА-София на Гриша Ганчев.

С парите от търга ще се покрият задълженията

Оценката на активите на ЦСКА вече е готова и се очаква съдът да вземе последно решение дали те ще се продават поотделно, или заедно. Парите от емблемата ще отидат за покриване на задълженията на ЦСКА към НАП и „Инвестбанк“, а средствата от имуществото ще бъдат разпределени между кредиторите, приоритет сред които имат бившите футболисти и треньори на армейския клуб.

- реклама -