Димитър Бербатов
Снимка: БГНЕС

Бербатов: Никога няма да работя с Михайлов

Димитър Бербатов заяви, че никога няма да работи с Борислав Михайлов. Онзи ден президентът на БФС заяви, че е готов да работи с Бербатов, ако той иска. Двамата бяха най-сериозните кандидати за президент на БФС на конгреса преди 10 дни. Михайлов беше преизбран за президент с 241 срещу 230 гласа.

„Никога не може да се случи да работя с Михайлов. Имам си хора и екип, с които искам да работя. Различни поколения сме, начините ни на мислене са различни, вижданията ни са тотално различни. Това няма какво да се коментира повече, никога не може да се случи“, каза Бербатов. Той говори при откриването на детския футболен комплекс Sofia Football Lab.

„Все още в Търговския регистър не е заявено нищо за регистриране на новото ръководство на БФС, което е странно. Защо не е направено, трябва да ги питате. Протокол няма, отборите трябва да го искат, за да видят какво е станало“, добави бившият национал. Той отново заяви, че ще има обжалване в съда. „Конгресът не се проведе както трябва и беше омаскарен, особено накрая, когато по устав трябваше да има балотаж и не се случи, затова ще има обжалване в съда. Ако всички се случваше както трябва и бяхме загубили, нямаше да има проблем. Но сега трябва да се обърнем към съда и той да отреди кое е правилното нещо“, добави той.

- реклама -