Бербатов, Данониада

Бербатов: Не съм съгласен, че няма добър материал за националния тим

Звездата Димитър Бербатов заяви, че България има достатъчно добър материал за националния си тим. Вчера нашите записаха първа загуба в квалификациите за Евро 2020 – 1:2 в Прага. Бербо говори на финала на детския футболен турнир „Данониада“.

„Няма смисъл да коментирам националния отбор, защото не съм вътре в нещата, за да кажа какво е. Лошото е, че загубихме вчера, тъй като тръгнахме много добре. Но се надявам момчетата да спечелят следващия мач. Няма да е лесно обаче“, сподели бившият нападател.

„Не съм съгласен, че материалът не е добър. Аз самият се имам за част от този материал и имам високо мнение за футболните си качества. Винаги трябва да си оптимист специално за националния отбор. Познавам Краси Балъков, но не мога да давам оценки за това какъв треньор е“, каза още той.

Бербатов награди ЦСКА-София

Иначе турнирът „Данониада“ бе спечелен от ЦСКА-София. На финала малките армейци победиха връстниците си от Локомотив Пловдив с 1:0. Така те се класираха за финалите в Барселона.

Всички малчугани, които участваха, получиха своите награди от патрона на турнира Димитър Бербатов. Неговата фондация подкрепя надпреварата вече 11 години.

- реклама -