Бен Стилър и съпругата му Кристин Тайлър се разделят след 18-годишен семеен живот

Бен Стилър и съпругата му Кристин Тайлър се разделят след 17-годишен семеен живот. Те съобщиха новината заедно в съвместно изявление пред „Ентъртейнмънт Тунайт“ .

„С огромна любов и уважение един към друг след 18-те години, които прекарахме като двойка, решихме да се разделим. Нашият приоритет ще продължи да бъде отглеждането на децата ни като всеотдайни родители и най-близки приятели. Молим медиите да уважат личното ни пространство през това време“, гласи част от съобщението на съпрузите.

51-годишният актьор и 45-годишната му съпруга се запознаха на снимачната площадка през 1999 г. и сключиха брак година по-късно на хавайския бряг.

И Бен никога не е крил, че за него всичко е било „любов от пръв поглед“. Двамата имат 15-годишна дъщеря и 11-годишен син, а бракът им беше еталон за взаимоотношения, разбирателство и вярност в холивудските среди.

Миналата година обаче Бен призна, че на семейството му не е било леко, когато е бил диагностициран с рак на простатата през 2014 година. Той дори призна, че е бил толкова паникьосан, че е „спрял с всичко“ в живота си.

„Първоначално не знаех какво щеше да се случи. Бях уплашен. Това ме накара да спра с всичко в живота си. Не можех дори да си направя планове за филм, тъй като не знаех какво може да се случи“, каза той тогава и сподели, че се е осмелил на операция за отстраняване на простатата благодарение на колегата си от „Запознай се с нашите“ Робърт де Ниро, който е бил диагностициран някога със същата болест.

- реклама -