Бен Афлек

Бен Афлек отново влезе в клиника за алкохолици

Бен Афлек влезе в клиника за алкохолици за трети път, съобщи „Контактмюзик“, цитиран от БТА.

Решаваща роля за решението му е имала бившата му съпруга Дженифър Гарнър, която е пристигнала в дома му с Библия в ръка, придружена от адвокат. До клиниката го е откарала актрисата.

„Единственото нещо, което иска Бен, е да е трезвен заради децата, заради Джен и заради кариерата си. Той осъзнава какво би могъл да загуби, ако не се придържа към програмата“, каза негов близък.

Дженифър Гарнър е решила да вземе мерки, след като е видяла снимка как Бен Афлек приема доставки на алкохол в доста раздърпан вид. Холивудската мегазвезда притесни близките си и когато беше видян да празнува с модела на „Плейбой“ Шона Секстън, след като се раздели с приятелката си Линдзи Шукъс.

Бен Афлек се е лекувал от алкохолизъм и през 2017 г. и 2001 г.

TMZ припомня, че през декември 2017 г., в края на терапията си, актьорът разказа на журналистите, че е постигнал сериозен напредък в борбата си със зависимостта. „Искам да водя пълноценен живот и да бъда най-добрият баща. Искам моите деца да знаят, че не е позорно да получаваш помощ, когато тя е нужна“, каза тогава Бен.

Но източници от неговия кръг твърдят, че в края на септември миналата година той „ударил дъното на казана“, затова помолил Дженифър Гарнър и брат си Кейси Афлек да му помогнат.

Дженифър Гарнър и Бен Афлек се разделиха през 2015 г., но документи за развод подадоха едва миналата година. Разводът още не е финализиран. Двамата имат три деца.

- реклама -