Стамен Белчев

Белчев: Доволен съм от трите точки

Новият наставник на ЦСКА-София Стамен Белчев остана доволен от дебюта си начело на клуба. „Червените“ се наложиха с 2:0 над Нефтохимик, а според специалиста тимът му е спечелил, благодарение на опита и търпението си.

Можеше да е и по-добре като игра, но съм доволен от трите точки. Има натрупана умора в някои от играчите, затова се стремим да намерим баланса при тези, които играят. Отборът е подготвен от колегите преди мен, аз с две-три тренировки трудно мога да направя нещо. Аз съм временно засега начело на отбора. В момента, в който господин Ганчев вземе решение, ще има промяна. Аз съм служител и каквото прецени ръководството, това ще е. Нашият отбор е млад. Надявам се да продължим по този път”, каза Белчев след мача.

Наставникът на Нефтохимик Христо Янев пък разкри какъв е проблемът на отборът му – тимът създава положения, но не може да ги реализира. „Докато не започнем да вкарваме, няма как да взимаме точки. Има много добри неща, които видях, но въпросът е, че трябва да променяме съотношението след края на мача. Имаме два мача без победа, трябва да се освободим психически. Трябва да започнем да печелим точки“, заяви Христо Янев.

- реклама -