Victoria's Secret
сн. БГНЕС

Бейби бум сред ангелите на Victoria’s Secret

Какво се случва, когато шоуто на Victoria’s Secret излезе в неочаквана ваканция? Идва време изваяните модели, които иначе поддържат стриктен режим, да се поотпуснат малко и да се полюбуват на живота.

А, защо не и да уплътнят времето с някое и друго бебе…Нищо, че ще развали фигурата им.

Някои от ангелите на марката изобщо не му и мислиха и веднага запретнаха ръкави. Първа новината, че е бременна съобщи Елза Хоск.

сн. БГНЕС

Очарователният шведски модел публикува тази снимка и написа: „От известно време крия едно ангелче в корема си“.

Баща на бебето е британския бизнесмен Дом Дели, с когото Елза има връзка вече пета година.

Неотдавна, че ще става майка за пръв път съобщи и ангела от Нидерландия Роми Стрейд. 25-годишната красавица чака бебе с гаджето си от гимназията Лорънс, с когото са неразделни и той пътува с нея на всяко ревю.

сн. БГНЕС

Роми чака момиченце, след като преди 2 години бе диагностицирана с поликистозни яйчници.

„Цели 7 години нямах никакъв цикъл преди да започна лечение, а скоро ще сме семейство от трима. На жените, които не могат да заченат искам да кажа да не спират да вярват, да бъдат добри към себе си и към своето тяло и да не позволяват на мрачните мисли да ги обземат“, сподели дългокраката манекенка.

И докато ангелите чакат своите мъничета, Джиджи Хадид вече свърши важната работа и стана майка. Тя също редовно се изявяваше на сцената на грандиозните ревюта на популярната марка за бельо.

сн. БГНЕС

Хадид роди през есента във фермата си дъщеричка. Баща на момиченцето е 27-годишното гадже на Джиджи Зейн Малик, с когото са двойка от няколко години.

- реклама -