Гордън Рамзи, Интер Маями
Гордън Рамзи по време на дебюта на Интер Маями в МЛС. Снимка: Туитър

Интер Маями и Бекъм дебютираха с поражение в МЛС – ВИДЕО

Интер Маями отстъпи при гостуването си на ФК Лос Анджелис с 0:1 в своя дебют в МЛС. Единственият гол вкара Карлос Вела при това на 31-я си рожден ден. Това бе първо попадение за него в новия сезон. През миналия той се разписа 34 пъти и добави 15 асистенции.

Родолфо Писаро и Люис Морган имаха шансове да вкарат за Интер. Ударът на Писаро обаче бе неточен, а този Морган – блокиран.

Тимът, който е отчасти собственост на Дейвид Бекъм, остави добри впечатления, но изглеждаше нервен и притеснен. „Това е проект, който отне време за финализиране. Но Наистина показва силата и отдадеността на собствениците. Както и страстта на Дейвид“, сподели комисионерът на МЛС Дон Гарбър на почивката на двубоя. Дейвид Бекъм бе на трибуните в компанията на половинката си Виктория. В ложите бе и синът им Бруклин.

Основният спор е свързан с това къде Интер Маями да провежда своите домакински срещи. За момента тимът домакинства във Форт Лодърдейл, на 47 км северно от Маями. „Те няма да останат във Форт Лодърдейл. Със сигурност ще настъпи момент, в който те ще се преместят у дома. Все пак става въпрос за отбор от Маями“, добави Гарбър.

- реклама -