Бебето на Илон Мъск – рейв-манияче

Американската певица Граймс, която носи детето на технологичния предприемач Илон Мъск, се надява да успее да направи детето си почитател на рейв-музиката, за да посещава такива партита.

31-годишната певица е в напреднала бременност и се очаква всеки момент да роди, но още от сега дава заявка да научи детето да слуша нестандартната музика.

Музикалната звезда, чието истинско име е Клер Бушър, съобщава пред сп. „The Face“, че „децата трябва да бъдат научени да слушат такава музика, но аз едва ли ще слушам заедно с детето… Не мисля, че то ще има нужда от това, то и без това е изложено на много техно музика още в утробата ми“.

Певица разказва още, че ще се старае да не възпитава разгледено дете: „Ще го изпращам периодично да живее в гората с дядо си, за да не стане твърде разглезено“.

Междувременно певицата, която и преди се е оплаквала от тежка бременност, разкри, че кожата на лицето й е на огромни червени петна вследствие на бременността, и дори не може да се гримира. Положителното е, радва се певицата, че косата й, която отдавна е съсипана от бои и третиране, вече възвръща нормалната си гъстота вследствие на витамините, приемани през бремеността.

- реклама -