Бебеshоre- мода за бебета

Бебеshоre  е една мечта, която се превърна в бизнес

бебеshore

Бебеshоre е най-новият онлайн магазин, който „отвори врати” само преди няколко месеца. Какво е различното, което ще ви накара да прекрачите прага www.bebeshore.com ? Като начало – това са манекените, които са невероятни бебстъри, и нямат навършени дори 2 годинки.

b7

Но най- важтото са колекциите детски облекла и аксесоари. Изработени са от естествени материали – памук, органичен памук и лен.

Зад „щанда” стоят две дами.

Кои са те?

Тя е фиолог и моден революционер. Тя е Весела Иванова и нейното вдъхновение е синът й Филип, първият модел на Бебеshоre.

Тя е архитект и дизайнер. Тя е Таня Панева и всичко, което попадне в нейните ръце се превръща в произведение на изкусктвото.

b2

Това, което събира Таня и Весела е случайността – една лятна утрин на морския бряг. Това, което ги прави екип с въображение и креативност,  е че и двете са почитатели на минималистичния дизаин. Двете дами обявяват война на панделките и дантелките, на пайетите и аликациите. Убедени са, че бебстърите, така галено те наричат малките бебчета, имат нужда от удобни и красиви дрешки, създадени от високачествени естествени материали и с много любов.

b4

Бебеshore обединява монохромни цветове и градски дизайн със собствен стил, създавайки една изчистена визия, която по свой начин подчертава бебешката чистота и невинност.

Ето така бебстърите започват да налагат модата в градинките и парковете.

Лятната колекция може да разгледате на www.bebeshore.com.

b5

А скоро предстоят изненади за майките и татковците – бебстърите са на път да споделят някои модни тенденции с родителите си. Проектите на Весела и Таня “Like son like father” и “ Like daughter like mother” ще предложат интересни идеи, съчетаващи красотата, удобството, модата с възпитанието и изграждането на светогледи.