Рибери, Байерн

Байерн налага солена глоба на Рибери за псуването

Крилото на Байерн Мюнхен Франк Рибери ще отнесе солена глоба от клуба заради вчерашното си избухване в Туитър. Той нападна с брутално вулгарни изрази своите критици. 

Реакцията от клуба не закъсня. Спортният директор на баварците Хасан Салихамиджич съобщи, че Рибери ще бъде глобен. „Имах дълъг разговор с Франк и го уведомих, че ще му наложим тежка глоба. Той го прие“, обясни Салихамиджич. Той говори пред журналисти в Катар, където тимът е на лагер.

Байерн: Разбираме го, но езикът му е недопустим

Салихамиджич даде и допълнителни подробности за случката. „Франк е бил поканен и не е платил пържолата. Никой не е взел под внимание този факт. Точно това е обидило Франк. Както и някои реплики към бременна му съпруга. Той има право да се защити и ние го подкрепяме в това„, обясни босът.

Проблемът обаче е в избора на думи. „За съжаление, действията на Франк са тотално неприемливи в едно отношение. Той използва думи, които са неприемливи. И недопустими, защото Франк е модел за хиляди души по света“, добавя Салихамиджичич.

Съпругата Вахиба: Жалко за Франция – толкова много идиоти и задници

Съпугата на Рибери Вахиба също се включи в хаоса. „Щастливи сме, че ни следвате по целия път до кухнята. Защото ще повърна. Жалко за Франция. Толкова много идиоти и задници“, написа тя в Инстаграм.

- реклама -