Вернер фон Браун пирамиди, Египет извънземни война

Бащата на ракетната наука Вернер фон Барун предсказва война на земните жители срещу извънземните

Вернер Фон Браун се счита за основател на космическата програма в САЩ. Той е и създател на първите балистични ракети.

Преди да се присъедини към американските инженерни сили, той работи за Хитлер. Нещо повече – през Втората световна война той създава оръжието, което се счита за непобедимо, а именно ракетите от серията Фау-2 (V2) – ракета с далечен обсег на действие, използваща течно гориво. Освен това Вернер фон Браун е бивш член на СС и лично е познавал Адолф Хитлер, факт който е пренебрегнат от американските политици по-късно. Архивите с тези данни са строго секретни дори и до днес. Когато разбира, че Германия ще загуби войната фон Браун сменя лагера и както сам се изразява, минава на страната на „победителите“.

Фон Браун е натурализиран като американски гражданин през 1955 г. През 1960 година става директор по разработката на операциите в центъра на НАСА – „Д. Маршал“ в Хънтсвил, Алабама.

Той отговаря за разработката на Сатурн V – ракетата, използвана в програмата Аполо за пилотиран полет до Луната. Много учени в НАСА признават, че той е истинският създател на Американската космическа програма.

Конструкторът се противопоставя твърдо на разработването на ядрени оръжия, защото вярва, че представители на извънземни цивилизации могат да го използват за унищожаване на човечеството.

Основателят на космическата програма Вернер фон Браун прогнозира бърза война между земляни и извънземни. Той предполага, че е възможно е извънземните да унищожат човечеството с ядрени оръжия.

Ученият внимателно изучава египетските пирамиди и стига до извода, че те са радиационен инструмент на представители на извънземни цивилизации.

Според него древните египтяни знаели за съществуването на извънземни и се свързали с тях, но не запазили никакви записи за тях. В знак на благодарност за мълчанието, извънземните споделят с тях високата си технологията си с египтяните.

Ученият смятал, че извънземните отдавна са се внедрили сред земляните. Те наблюдават човечеството и дори контролират решенията на хората, но засега не предприемат директна и намеса. Те чакат, когато човечеството реши да се отърве от ядрените оръжия и/или ги изведе в космоса.

Следователно Фон Браун се противопостави на разработването на ядрени оръжия, защото беше сигурен, че те ще доведат до смъртта на човешката цивилизация. Специалистът вярва, че ще срещнем извънземни, когато започнем да извършваме редовни полети в Слънчевата система.

Но тези контакти ще доведат не до установяване на отношения с извънземни, а до война, в която поражението за жалост е за нас – земляните.

Приемлив би бил вариантът, ако нашата планета се превърне в колония на извънземните, а нейните жители станат техни роби. Защото не е изключено, че за победителите да бъде по-изгодно да унищожат Земята, а египетските пирамиди (част от военния им комплекс) ще бъдат прехвърлени на друга планета.

А освен това животът им също се развива и затова нуждата от пирамидите в Гиза може просто да отпадне. Получава се, че нашата цивилизация е обречена на унищожение във всеки един вариант.

Единственото нещо, което е окуражаващо: при цялата си дълбочина на знанията и способността си да предвижда, ученият (дори не е пророк) Вернер фон Браун може просто да греши. В допълнение, бъдещето, както се знае, има много варианти и следователно поредното пророчество за Апокалипсис, в този случай свързано с опасността от извънземни, може да не се случи.

- реклама -