Бащата на Меган Маркъл с нови претенции, набърка и името на Даяна

Бащата на Меган Маркъл с тежки думи към нея, намеси и лейди Даяна

След като бащата на Меган Маркъл не я отведе до олтара и не присъства на сватбата ѝ с принц Хари, мислехме, че той вече няма с какво да бъде в полезрението на медиите.

Изглежда обаче, че пропускането на голямото събитие провокира г-н Маркъл да се изявява все по-често.

Сега Томас отправи остри критики към кралското семейство и дъщеря си. Причината – откакто Меган стана херцогиня на Съсекс, баща ѝ не може да се свърже с нея.

Томас Маркъл твърди, че дъщеря му го е изключила от живота си и не поддържа контакт с него.

„Съкрушен съм, че тя ме е изключила от живота си. Преди имах телефонни номера на личните ѝ асистенти, но след като си позволих няколко критики, бях напълно отрязан. На тези номера вече не отговаря никой и няма никакъв начин да се свържа с дъщеря си“, казва Томас Маркъл в интервю за The Mail on Sunday.

„За нея вероятно щеше да е по-добре, ако бях умрял. Всички щяха да ѝ съчувстват. Въпреки всичко се надявам да се помирим. Не искам да умра, без да съм говорил с Меган отново“, казва още той.

По думите му, ако принцеса Даяна е жива, щеше да се „отврати от начина, по който се държат с него“.

Казаното от бащата на херцогиня Маркъл предизвика бурни реакции в мрежата, дори от страна на знаменитости като Криси Тейгън.

„Какво не е наред с този човек. Отвратително е. Остави дъщеря си да бъде щастлива, моля“, написа известният модел в Туитър.

Актрисата Ариел Уинтър пожела на Меган Маркъл да бъде силна в тази ситуация и да се фокусира върху щастието и любовта си, пренебрегвайки негативизма около себе си.

Близката приятелка на Маркъл – актрисата Приянка Чопра, пък коментира, че кралският живот се отразява добре на Меган.

„Справя се чудесно, радвам се да я видя такава“, заяви боливудската звезда.

От британското кралско семейство все още не са коментирали думите на Томас Маркъл.

74-годишният Маркъл, който живее в Мексико, отказа да присъства на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари през май, след като фотографи го снимаха срещу пари как се подготвя за сватбата на дъщеря си.

Г-н Маркъл се съгласил, за да оправи предварително създаденото негативно впечатление за него, но последствията се оказаха други.

До този момент херцогинята на Съсекс бе обвинявана, че пренебрегва семейството си и от своя полубрат, който дори предупреди принц Хари да не се жени за нея.

- реклама -