Бащата на Маркъл: Ако кралицата се среща с Тръмп, трябва и с мен

Томас Маркъл, бащата на съпругата на британския принц Хари, която се венча за кралската особа миналия месец, заяви, че след като кралицата е решила да приеме президента на САЩ Доналд Тръмп, ще трябва да му отдели малко време и на него, съобщава Ройтерс, цитирайки TMZ.

Родителят на новата снаха на Елизабет Втора коментира предстоящото официално посещение на държавния глава на САЩ в Лондон, предвидено за 13 юли.

„Щом Нейно Величество е решила да се срещне с нашия президент, тя вече няма никакво извинение, за да не приеме и мен“, казва Томас Маркъл. Бащата на Меган не присъства на нейната венчавка поради здравословен проблем.

Но той се чувствал като наказан от страна на кралското семейство, което не гледало на него с добро око заради изявите му пред медиите.

На 18 юни Маркъл даде интервю за Good morning Britain, в което каза: „Принц Чарлз ме замести в църквата. Той изглеждаше прекрасно до дъщеря ми. Завиждах му, искаше ми се да съм там, на неговото място. Той пое моята задача, за което съм му благодарен“, сподели Томас Маркъл.

- реклама -