българско бебе Дарина Евтимова

Българско бебе донесе късмет на Челси

Дарина Евтимова огря на официалната програма на сините

Българско бебе донесе късмет на Челси и Антонио Конте при победата на домакините над Уест Хям с 2-1, след късен гол на Диего Коста.

В традиционната програма на сините за мача им с чуковете на фен страницата наред с различни пеленачета и симпатизанти блесна за сефте и лика на българско бебе – Дарина Евтимова.

българско бебе Дарина Евтимова

 

За първи път наше бебе влиза в официалната програма на футболен клуб Челси

С малък текст до снимката е описано, че любимият играч на чаровната Дарина е Гари Кейхил. И още – тя е страстна почитателка на сините, точно като баща си Кирил.

Бебе Дарина е дъщеря на Кирил Евтимов, който е доста добър приятел на клуба от Западен Лондон. Само преди броени месеци бургазлията гостува за пореден път на Стамфорд Бридж за мача на Челси с ПСЖ. След срещата подари бутилка българско вино на тогавашният мениджър на тима Гус Хидинк и Джон Тери. Дори взе личен автограф за премиера Бойко Борисов от легендарният капитан.

българско бебе Дарина Евтимова

Тениската с името на Кейхил, е подарък на Евтимов от самия Гари след края на мача с парижани. Благодарение на шефа на официалният фен-клуб на Челси за България Димитър Попов, Евтимов се сдоби толкова бързо с програма от двубоя, в която българското бебе доволно се усмихва. Следващата идея на Митко Попов и Кирил Евтимов е  да успеят да поставят на Стамфорд Бридж и официален флаг на нашенския фен клуб. Флагове на  много от фен-клубовете на сините по света вече са намерили своето място.

Снимката на родното бебе за първи път в официална програма на Челси и то в първия кръг на кампания 2016-2017 г. е голямо постижение и радост за българските привърженици на тима. Програмата с бебето Дарина ще обиколи света. Тя вече може да се свали дигитално чрез съответното приложение.

Феновете на Челси по света са милиони.

Само официалния им профил във фейсбук гони 50 млн. души.

14037447_10153696671332056_1511510765_o

- реклама -