Българските патриоти, жалба, ВАС, секции, Турция патриоти, мигранти, натиск,

Българските патриоти питат: Как правителството ще спре мигрантския натиск?

Как правителството ще спре мигрантския натиск.

Това питат от коалицията „Българските патриоти“ в съобщение до медиите.

От коалицията посочват още:

„Когато ние имахме правомощия, построихме огради и ги спирахме по границата. Кой управлява тази държава, уважаеми г-жи/г-да министри? Вашето служебно правителство или законите на джунглата? Вчера стана ясно, че „69 нелегални мигранти са задържани в гората над Ихтиман. Те са били на територията на държавното ловно стопанство Еледжик. Групата е забелязана от служител на стопанството, който е правил обход. Само в рамките на седмица това е втората голяма група с нелегални мигранти, която е задържана в района“. Цитатът е точен и е от страницата на БНТ, посочват от Българските патриоти.

 

„Нима границата ни с Турция се намира до Ихтиман, госпожи и господа? Къде бяха органите на реда да спрат тези хора изобщо да влязат в страната ни, камо ли да преминат стотици километри необезпокоявани?

Сега те крадат даже царевицата на прасетата в Ихтиман! Как стана това? Осъзнаваме, че отново влизаме в разговора – „жените с деца от Близкия Изток“, които се оказват мъже в зряла възраст от Афганистан, но все пак историята отпреди 7 години се повтаря“, се посочва в съобщението.

 

Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ канят всички свои привърженици в центъра на София, около джамията, „за да видите възвърналата се картина от 2015 г.

Тълпи „майки с деца“ на по 30 години – здрави и прави мъже, които стоят на групички и създават притеснения с поведението си на българските граждани в центъра на столицата на България“.

„И не само това. Историята вече има отъпкана пътека в Европа. „Жените с децата“ вече са интегрирани клетки в една спяща система на радикалния ислям и неговите производни. И примерите за това са безброй.“, посочват от коалицията.

 

Те отправят апел към управляващите – да покажат истината. „Покажете я! А тя е, че има сериозен мигрантски натиск по границите ни.

 

Че има сериозно натоварване откъм отговорности и разработки и това е доказано от ЕС и другите институции в системите за сигурност по отношение на мигрантите.
„2021 г. сме. Най-новата история на Европа вече говори сама . . . Ставаме свидетели на съдбовен сблъсък на цивилизации, ценности и светоглед.
За нас, „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ България винаги ще бъде над всичко!“, се посочва в текста, изпратен от ВМРО.

- реклама -