Австрия
Австрийския посланик в България г-н Роланд Хаузер и Мирена Колева

Българка получи Златен знак за заслуги към Република Австрия

На официална цермония в Австрийското посолство снощи австрийският посланик в България Негово превъзходителство г-н Роланд Хаузер връчи Златен знак за заслуги на Мирена Колева – лидер на българското представителство на международната обучителна организация към Австрийската стопанска камара на Австрия.

Орденът се присъжда лично от Президента на страната и се счита за едно от най-важните отличия за особени заслуги в различни области на стърудничество и принос за развитието на Австрия

Мирена Колева получи високото отличие за заслугите й в развитието на българо-австрийските бизнес отношения. Като управител на представителството на обучителната организация към Стопанската камара на Австрия WIFI International Network в нашата страна и като собственик и управител на българския клон на една от най-успешните австрийски компании за консултиране и подбор на персонал Dr. Pendl & Dr. Piswanger (P&P), Мирена Колева съпътства от самото начало и подкрепя голям брой австрийски инвестиционни проекти, спомагайки за успешния им старт и устойчиво развитие в страната.

редседателят на международния отдел за образование на WIFI Австрия г-н Михаел Ладерцхамер и председателят на WIFI International г-н Антон Ауфнер, както и основателите на P&P – д-р Карл Писвангер и д-р Петер Пендл

Златният знак за заслуги е признание както за дейността на г-жа Мирена Колева в осъществяване на връзки между австрийския и българския бизнес, така и за цялостния инвестиционен климат в България и е ясна индикация, че в Европа се оценява потенциалът на страната ни като равностоен партньор спрямо останалите държави.

- реклама -