Милена Итън сватба

Българка и американец се ожениха въпреки COVID-19, гостите от САЩ “дойдоха”… през таблети

Българка и американец се венчаха във Враца, а гостите от САЩ “дойдоха”… през таблети. А как това е възможно, видяхме във видеоклип, публикуван в профила на булката.

Когато COVID-19 казва “не”, те си казаха “да!”.

Сватбата се случи миналата събота в Бели извор, край Враца, насред бурята, която помете цялото събитие. Това обаче не опорочи сватбата, а напротив – направи я незабравима.

След като САЩ забрани полетите, а сватбата бе планирана от доста време, младото семейство реши да експериментира и да заложи на модерните технологии – таблети и интернет. Милена и Итън си наемат фирма за стрийминг и създават “стената на таблетите”, където на живо “присъстват” майката на младоженеца, роднините и приятелите му.

Така на практика младоженците успяха да осъществят всички традиционни сватбени ритуали като танцът на младоженеца с майка му, а Милена макар и виртуално, успя да прекара този специален ден, за нея и Итън, в компанията на новото си голямо семейство.

Младоженците се срещат преди 2 години, когато тя ходи на курсове по английски, а той не говори български, но има желание да го научи. Две седмици преди да замине обратно, Милена среща Итън и така се ражда историята, на която сме свидетели днес.

- реклама -